Stiri

Naomi Campbell provoaca incidente pe plaja

Naomi Campbell provoaca incidente pe plaja

Nu de putine ori, femeile frumoase si celebre au fost cauza unor grave accidente de circulatie, chiar daca fara voia lor. Agentii de publicitate au ales sa posteze pe sosele extrem de circulate mega- reclame ale divelor in lenjerie intima. In aceasta situatie s-au aflat apetisantele Eva Herzigova si Kylie Minogue.

De aceasta data, Naomi Campbell, supranumita si "Venus cea neagra", este cea care a starnit o adevarata ambuscada pe plaja Cala Cipolla, din Cagliari. Aparitia sa in acea zona, intr-un costum de baie minuscul, pentru realizarea unei reclame, a atras atentia a aproape 3.000 de barbati, aflati in apropierea locului de filmare. Cu totii doreau sa o vada si sa o atinga pe exotica Naomi, insa ea a scapat nevatamata.

Se pare ca personalul de securitate, angajat de agentia de publicitate care realiza spotul, pentru operatorul de telefonie mobila TIM, nu a facut fata asaltului acelei multimi de oameni si s-a vazut nevoit sa cheme in ajutor carabinierii. Inaintea acestei intamplari, Naomi a participat la o parada de moda Dolce & Gabana la Milano. Cunoscutii sai spun ca ea isi petrece vara in Sardinia, pe vasul fostului sau iubit, Flavio Briatore, director la Renault Sport, cu care a ramas in relatii bune.

Sursa: gardianul.ro Autor: Anonymous, postat joi, 01 iulie 2004, 10:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri