Stiri

NBC nu mai continua filmarile la serialul Law and Order

NBC nu mai continua filmarile la serialul Law and Order

Zvonurile conform carora cei de la NBC nu doresc un nou sezon pentru unul din cele mai longevive seriale cu politisti, ca sa zic asa, au fost confirmate.

Law and Order
, ajuns la respectabila perofrmanta de a rula timp de 20 de sezoane va deveni istorie. Serialul gandit de Dick Wolf care isi desfasoara actiunea in New York a fost lansat in 1990 si la un moment dat a dus la crearea "Law & Order: Special Victims Unit" si "Law & Order: Criminal Intent".

Pentru moment inca se mai ia in calcul realizarea unei serii Law and Order in Los Angeles dar producatorii de la NBC au decis ca nu vor mai continua filmarile pentru un nou sezon Law and Order NY.

Serialul a ratat cu foarte putin posibilitatea de a stabili un record de longevitate in randul serialeleor TV. Singurul serial care a mai rulat timp de 20 de sezoane a fost westernul Gunsmoke a carui difuzare a fost oprita in 1975. Tinand cont insa de faptul ca cei 20 de ani in care a rulat Law and Order concurenta era hai sa nu zic infinit, dar in orice caz mult mai serioasa, eu zic ca performanta serialului creat de Dick Wolf e mult mai importanta.

De-a lungul anilor, in Law and order au aparut actori ca: Steven Zirnkilton, S. Epatha Merkerson, Sam Waterston, Jerry Orbach si Steven Hill.

 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat vineri, 14 mai 2010, 15:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri