Stiri

Nicola isi schimba familia din nou

Nicola isi schimba familia din nou

Dupa o casnicie de 16 ani cu Mihai Alexandru, Nicola a decis ca este timpul sa faca o schimbare. Lucrurile nu au mai mers ca la inceput, iar cei trei copii nu au impiedicat-o sa ia decizia finala: divortul.

Chiar daca si-a gasit o noua iubire in persoana chitaristului Andrei Stoianovici, cu care de altfel s-a si mutat, nici casnicia cu Mihai nu a fost data uitarii asa usor, fostii soti pastrand o relatie de amicitie. Cu toate ca nu formeaza, inca, o familie cu acte in regula cu noul iubit, Nicola este fericita cu alegerea facuta, dar vrea sa incerce si altceva. Chiar daca numai pentru o saptamana, cantareata vrea o familie noua.

Mare fan al emisiuniii Schimb de mame de la Prima TV, Nicola vrea sa demonstreze gurilor rele ca este o mama buna si ingaduitoare nu numai pentru cei trei copii ai sai. Este dispusa sa mearga intr-o familie straina, probabil intr-un colt de tara despre care nici nu stie ca exista si unde va locui timp de o saptamana, dupa regulile acesteia pe care va trebui sa le respecte intocmai. Nicola va avea la dispozitie patru zile in care isi va impune propriile reguli si in care va demonstra unei tari intregi cat de buna gospodina este sau, daca va fi cazul, ce mama de schimb extraordinara va fi. Ghinionul cantaretei ar fi ca emisiunea cu pricina se apropie de finalul sezonului. Nicola nu se da batuta cu una, cu doua si vrea sa fie mama de schimb cu orice pret. Daca va fi nevoie, va astepta pana in toamna.

Ceea ce nu stie ea, este ca producatorii de la Schimb de mame vor sa-i faca o surpriza si sa filmeze o emisiune speciala cu ea, pentru incheierea celui de-al cincilea sezon al show-ului la care au participat 700 de oameni din 160 de localitati, un spectacol la care s-a filmat peste 3.000 de ore si care ar echivala cu o emisiune de 4.800 de minute. Ramane de vazut daca Nicola ne va impresiona cu dibacia cu care va face curat in ograda cu rate si porci sau cu dexteritatea cu care va mulge o vaca, dar se anunta a fi interesant. Nu in fiecare zi vezi o vedeta la coada vacii.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat vineri, 25 mai 2007, 03:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri