Stiri

Nicu Alifantis vrea sa o dea in judecata pe Paula Seling

Astfel, printre piesele interpretate de Paula in concertul de miercuri, dintr-un club din Cluj, a fost si 'Ce bine ca esti', a carei compozitie si prima interpretare ii apartin lui Nicu Alifantis. Acesta sustine ca artistei i s-a interzis, printr-o hotarare judecatoreasca, sa mai cante in public piesele compuse de el. Pentru ca Paula Seling ignora decizia, Alifantis spune ca o va da in judecata.

Alifantis l-a mai chemat in instanta, in urma cu trei ani, pe Paul Nanca, producatorul Paulei. 'Nanca nu a respectat niste clauze din contractul pe care il incheiasem cu el, pentru ca Paula sa poata interpreta piesele mele. Paula a fost prinsa la mijloc in aceasta poveste. Ea nu are nici o vina, poate ca Nanca nu i-a comunicat decizia instantei', a declarat Alifantis.

In replica, Paula a declarat: 'Piesele inregistrate la Uniunea Compozitorilor pot fi interpretate de oricine, dar sa nu fie comercializate'. Scandalul a pornit de la albumul Paulei, 'De dragoste', lansat in 1999, care continea piesele lui Alifantis.

Sursa: intercont.ro: I. Popescu - Gardianul Autor: Anonymous, postat luni, 22 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(1)

gogu'27-10-2004 11:21:59
gogu'
ce chestie...

Daaa , mare scandal. Auzi ? Crezi ca daca ...,cant shi eu in baie "Ce bine ca esti" o sa patesc la fel???

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri