Stiri

Nominalizarile pentru Premiile GOPO 2010

Nominalizarile pentru Premiile GOPO 2010

 

Sala Unirii a Palatului Parlamentului va gazdui a patra editie a galei Premiilor Gopo pe data de 29 martie 2010. Manifestarea este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications si in colaborare cu Centrul National al Cinematografiei (CNC).

 

La editia din acest an concureaza nu mai putin de 12 pelicule. Cele mai multe nominalizari pentru editia 2010 a reusit sa stranga lungmetrajul lui Radu Jude, "Cea mai fericita fata din lume", si anume 11. Il urmeaza indeaproape  "Poliţist, adjectiv", al lui Corneliu Porumboiu, cu propuneri. 10 secţiuni, conform comunicatului oferit de organizatori. Alti nominalizati sunt Radu Mihaileanu cu lungmetrajul "Concertul" (opt categorii) sau pelicula "Katalin Varga", de Peter Strickland  (sapte categorii).

 

Pentru lista completa a nominalizatilor la toate categoriile, precum si pentru a putea urmari toate informatiile legate de evenimentul ce va avea loc pe 29 martie va oferim o legatura directa cu Premiile Gopo 2010.  

Sursa: www.premiilegopo.ro Autor: Daimon, postat luni, 22 februarie 2010, 17:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri