Stiri

Noua trupa Indigo!

Noua trupa Indigo!

Trei vedete de la noi, par sa aiba gusturi commune in materie de vestimentatie. Ele s-au imbracat la diferite ocazii, cu rochite identice, insa marele lor noroc a fost ca nu au cercuri comune.

Umeri proeminenti si un colorit foarte vesel a pus stapanire pe inimile mai multor dive din showbizul autohton.

Cantaretele Lora si Antonia precum si fotomodelul Andreea Spatar, si-au facut aparatia intr-un spatiu public imbracate cu rochia “minune”.

Fetele pareau trase la indigo, insa au existat anumite deosebiri deoarece fiecaruia ii statea intr-un anume fel, una mai frumoasa ca cealalta.

Rochia a fost imbracata de vedete exact atunci cand ele isi doreau sa atraga toate privirile asupra lor pentru a se simti exceptional.

Prima a fost Andreea Spataru care, la scurt timp dupa ce a devenit mamica, a vrut sa demonstreze tuturor ca si-a pastrat formele si a folosit rochia la un eveniment monden, desfasurat intr-un mall bucurestean.

Lora a purtat-o pe a ei in videoclipul pe care l-a filmat alaturi de Matteo pentru piesa "Lova Man", iar Antoniei in urma cu aproximativ doua saptamani, atunci cand a fost la "Neatza cu Razvan si Dani", pentru finala "Alege Antonia.

Sursa: cancan Autor: Florence, postat marti, 09 martie 2010, 10:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri