Stiri

Noutati B’ESTFEST 2011

Noutati B’ESTFEST 2011

 

B’ESTFEST revine anul acesta cu a patra editie cu un concept imbunatatit, devenind un festival in toata regula, urmand sa ofere participantilor, pe langa concertele sustinute pe cele 3 scene ce vor fi amplasate, o multime de atractii.
 
Zilele trecute a avut loc o conferinta de presa, la care au participat si colegii de la monden.info alaturi de organizatorii evenimentului, Emagic si de reprezentatii Coca-Cola si Ciuc Premium si conducerea comunei Tunari. Au fost discutate schimbarile prin care a trecut conceptul B’ESTFEST, evolutia acestuia catre un public mai tanar si un mediu eco-friendly si libertate. 
 
Mai jos puteti vedea o prezentare 3D dar si cateva informatii de baza.
 
B’ESTFEST 2011 se va desfasura pe o suprafata verde, pe marginea unui lac din comuna Tunari, in perioada 1-3 iulie. Locul se va numi B’ESTFEST PARK si propune publicului mai mult decat muzica, mai mult decat un show: 3 zile de experienta si libertate totala. Esta a patra editie a festivalului si se vrea o reinventare intr-un summer camp. Primele 3 editii au adunat peste 150.000 de spectatori si mai mult de 100 de artisti din toate colturile lumii.
 
Locatia se gaseste la doar 10 minute de Piata Presei Libere, in zona Pipera-Tunari – aproape de baza noului pod peste soseaua de centura a Bucurestiului. Pana la acest moment, in cadrul B’ESTFEST 2011 si-au anuntat deja prezenta nume precum Skunk Anansie si Flogging Molly pe 1 iulie, Mika, Lamb si Asian Dub Foundation pe 2 iulie, Pendulum, House of Pain si Hadouken! pe 3 iulie. Mai sunt o multime de nume ce vor fi anuntate in urmatoarele doua luni. Mai jos aveti planul parcului.
 
“Intreaga suprafata va fi impartita in zone cu tematica diferita ce vor oferi publicului 72 de ore de experienta si distractie neintrerupte!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. Pentru cei care doresc sa traiasca experienta unui festival „ca afara”, B’ESTFEST Summer Camp 2011 este alegerea perfecta pentru vara aceasta.
 
Daca nu sunteti hotarati in legatura cu participarea voastra la festival, s-ar putea sa va decideti citind aici absolut toate detaliile legate de B'ESTFEST 2011
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 21 aprilie 2011, 16:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri