Stiri

O biografie scandaloasa...

O biografie scandaloasa...

Vaduva lui John Lennon si Paul McCartney sunt furiosi pe autorul unei carti despre viata lui John Lennon , care a dat de inteles ca membrul The Beatles era gay. Desi ambii apropiati ai lui Lennon au colaborat cu Philip Norman, autorul biografiei " John Lennon : The Life", ei sunt revoltati de faptul ca in lucrare apar pasaje controversate, care sugereaza ideea ca John Lennon ar fi fost gay.

In carte scrie ca John a vrut sa aiba o relatie homosexuala cu Macca (McCartney). De asemenea, autorul il acuza pe legendarul cantaret ca ar fi intretinut relatii sexuale cu propria mama. ` John Lennon i-a dorit cu pasiune pe Macca si pe propria mama`, este pasajul evidentiat de publicatia The Sun. In urma acestei intamplari, atat Yoko Ono , cat si Sir Paul McCartney , s-au suparat foarte tare, renegand cartea ` John Lennon : The Life`.

Liderul Beatles-ilor, pe numele sau complet John Winston Ono Lennon, a murit la varsta de 40 de ani, pe 8 decembrie 1980. Atunci un `fan` inrait l-a impuscat de 4 ori in spate, undeva in apropierea casei artistului. In aceeasi zi, Lennon ii daduse lui Mark David Chapman (autorul crimei), un autograf pe albumul Double Fantasy.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat luni, 15 septembrie 2008, 12:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri