Stiri

OcStv

OcStv

In urma cu 6 ani, OCS era doar o speranta, era o trupa careia putini ii dadeau vreo sansa sa reuseasca in showbiz-ul romanesc. Nu pentru ca muzica lor nu era foarte buna, ci din cauza ca piata muzicala romaneasca era la momentul respectiv mult ramasa în urma fata de ce se întâmpla în alte parti ale lumii. Rock-ul alternativ aproape ca nu se cânta in limba romana, desi in Statele Unite si Marea Britanie era in mare voga si urca in clasamente.

In urma unui concurs care intentiona sa descopere noi talente, OCS ajung la A&A Records. La momentul acela A&A Records a avut incredere ca Omul cu Sobolani va fi, la un moment dat, un nume important in muzica. La vremea respectiva erau doar "deschizatori de drum". Nimeni nu a planuit ca succesul lor va fi instantaneu. Drumul de la cele cateva piese pe care le inregistrasera pe o caseta pana la imaginea pe care o are astazi Omul cu Sobolani a fost lung si anevoios.

A fost nevoie de ceva timp pentru ca publicul sa descopere ca muzica inseamna si altceva decat sunet care sa-ti treaca pe la ureche in timp ce faci altceva. OCS este o trupa care vroia si a reusit sa impuna o atitudine, un mod de viata si de gindire. OCS nu doreau sa para altceva decat sunt doar pentru a obtine succes. Ce a urmat? Inregistrari de studio, promovare, discutii despre muzica, despre imagine, despre videoclipuri, despre urmatorul single, despre urmatorul album si tot asa.

Omul cu Sobolani este astazi un nume respectat in muzica romaneasca. Au lansat trei albume "Mainile Sus!", "Razna"(1999) si "Ne punem in cap"(2001). Rock-ul alternativ romanesc a inceput sa castige teren iar OCS pot fi considerati un inceput de drum in aceasta zona muzicala. Initativa lor de a-si crea propria casa de discuri, Razna Music, care sa produca alte trupe de gen este o dovada în plus.

In mai 2004 OCS revin cu OCSTV - un album nou, pentru fanii acestui gen de muzica. Va asteptam pe 27 mai la lansarea acestui album. "Ne punem in cap" sa nu o luam "Razna" si cu "Mainile sus" va invitam la "OCSTV"!

Sursa: a-arecords.ro Autor: Anonymous, postat joi, 01 iulie 2004, 10:16

Comentarii(2)

trashboy17-12-2004 14:20:39
trashboy
concerte

Ultimul concert pe care l-ati tinut in bv(hacienda) a fost bestial,desi s-a bagat obosita aia de directoare si bodyguarzii.Va trce prin minte sa mai dati concerte in bv? U have all my respect 4 u're music.Ultimu album e o revelatie.Bv asteapta stiri de la voi!va salut,peace&keep doing good music!

vreo1612-07-2004 13:03:22
vreo16
zoso

sal all.zoso vad ca esti un mare fan ocs.sau asa ai copiat informatiile de pe un www. ca doar nu is scrise integral din mintea ta....insa prea ii ridici in slavi...de parca vezi doamne cine stie ce mare talente sunt ocs-isti. singura lor piesa care afost mai bunicic e aia cu "mainile sus...."pa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri