Stiri

One Love Festival 2010 in Parcul Comana

One Love Festival 2010 in Parcul Comana

Daca nu stiti ce sa faceti in week-endul care incepe, venim noi cu o varianta, la indemana mai ales pentru cei din Bucuresti si din estul tarii.

Incepand de astazi si pana duminica, are loc langa Giurgiu, in Parcul Natural Comana, cea de-a doua editie a One Love Festival. Organizatorii, Kaya Foundation & Evolution Worx, asteapta "toate triburile in cea de 211-a zi a anului pentru a sarbatori viata si natura alaturi de invitatii lor”.

Cam ce va asteapta acolo...? Reggae, dubstep si drumandbass cu trupe interesante, in fiecare seara. In timpul zilei aveti posibilitatea de a va bucura de natura dar si de a participa la diverse activitati, fie mai active, daca optati pentru tiroliana, fie mai pasnice, daca optati pentru coltul de chillout si film. Ca la orice eveniment de acest gen nu vor lipsi standurile de hand-made si fireste tarabele cu mancaruri din cele mai tentante.

Ne vom mai referi aici doar la oferta muzicala pe care o au organizatorii si care arata cam asa:

Sound System Arena
: Vibronics (UK), Madu Messenger (Scoops, UK), Parvez (The Dub Factory, UK), I-Mitri (Counter Action, UK), Mighty Boogie (High Priority, RO/NL), East Roots Sound (România) feat. Selecta B, Dani, Ras Tea, I Sheeba, Raizah (Dharma Creative, România), Samity meets NRG-D (Bulgaria), Kogaion Sound System (Kaya Foundation, Dacia), Prezident Tzuc (România), Rastah Fairy, Subhuman (Shrooms Events, România), Dorian, Skarlatache, US, General Escu şi Cherry-Man toti din Romania.

Jungle Groove: Subwave (Metalheadz, Rusia), Electrosoul System ( Kos.Mos.Music, Rusia), Burner Greene, Djubei, Ion (Astronaut Kru, România), DJ Vasile & DJ Rolf (România), Injektah (Romanaia), THK (Evolution Worx, România), 3P, Alex Chronic şi Whiteroly (Skunk Predatorz, România), DJ Snow & MC Agent (România), Zakos (US), VRT, Dubase, Kojok, Charlie Dundeen, Gospo.

In caz ca nu ati incercat deja, cu un click pe linkurile de mai sus veti afla programul pe zile si pe ore al celor doua scene.

In ceea ce priveste biletele, le puteti achizitiona la intrare la pretul de 90 de lei pentru toate cele trei zile, sau 40 de lei pentru ziua de duminica 1 august. Puteti obtine toate informatiile necesare pe siteul oficial One Love Festival 2010.

Sursa: http://onelovefestival.wordpress.com/ Autor: Daimon, postat vineri, 30 iulie 2010, 10:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri