Stiri

Oprah Winfrey, Beyonce Knowles si Lady Gaga in Top 5 Forbes

Oprah Winfrey, Beyonce Knowles si Lady Gaga in Top 5 Forbes

Lista celor mai influente si bogate personalitati pentru anul 2010, publicata de Forbes Magazine marcheaza revenirea lui Oprah Winfrey pe prima pozitie, aceasta fiind urmata in top 5 de Beyonce Knowles si Lady Gaga, cea care apare pentru prima data pe lista celor de la Forbes.

Clasamentul Forbes ia in calcul atat nivelul veniturilor realizate de celebritati in ultimele 12 luni, cat si gradul lor de expunere in presa, impactul mediatic pe care il are numele lor.

Ca si observatie generala cei de la Forbes au spus ca in ceea ce priveste veniturile celebritatilor, criza mondiala nu s-a prea simtit, in ultimul an, veniturile cumulate ale starurilor (probabil e vorba de cele luate in calcul de Forbes) au fost de 4.7 miliarde de dolari anul trecut cu jumatate de miliard mai mari decat in 2009.

Dupa cum spuneam pe primul loc se situeaza Oprah Winfrey, cea care a detronat-o pe angelina Jolie de pe aceasta pozitie. Oprah Winfrey Show, de fapt intregul ei imperiu media, i-au adus vedetei de televiziune 351 milioane de dolari.

Beyonce Knowles a ajuns pe locul doi, in acest clasament cu 87 de milioane de doalri din concerte, vanzari de discuri, dar si din afacerile din lumea modei. Desi incasarile de 2.7 miliarde de dolari realizate de Avatar i-au adus 210 milioane de dolari, James Cameron se situeaza abia pe locul 3. Lady Gaga a realizat, dincolo de cele 64 de milioane de dolari, cel mai urias salt la capitolul vizibilitate, asa ca a reusit sa intre direct pe locul patru al clasamentului Forbes.  

Daca ne uitam pe prinele 20 de pozitii putem observa caderea impresionanta pe care a inregistrat-o Angelina Jolie care anul acesta se situeaza doar pe locul 18. Se pare ca rolul de mama nu ii asigura aceeasi vzibilitate. Ceea ce poate ca o si bucura.

Iata insa primele 20 de pozitii din Top Celebrity 100 Forbes

   1. Oprah Winfrey
   2. Beyonce Knowles
   3. James Cameron
   4. Lady GaGa
   5. Tiger Woods
   6. Britney Spears
   7. U2
   8. Sandra Bullock
   9. Johnny Depp
  10. Madonna
  11. Simon Cowell
  12. Taylor Swift
  13. Miley Cyrus
  14. Kobe Bryant
  15. Jay-Z
  16. Black Eyed Peas
  17. Bruce Springsteen
  18. Angelina Jolie
  19. Rush Limbaugh
  20. Michael Jordan

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 29 iunie 2010, 12:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri