Stiri

Ozzy va fi purtatorul de cuvant al pamantenilor

Ozzy va fi purtatorul de cuvant al pamantenilor

Rockerul Ozzy Osbourne a fost ales, in urma unui sondaj realizat pe Internet, drept cea mai potrivita persoana care sa ureze bun venit extraterestrilor pe Pamant, informeaza site-ul Ananova.

Ozzy, in varsta de 55 de ani, a castigat 26% din voturi, in timp ce presedintele Statelor Unite, George Bush, si fermecatorul model Jordan au fost votati de doar 9% dintre participantii la sondaj. Ultimul pe lista s-a plasat cantaretul pop Simon Cowell, cu 3% din voturi, in timp ce David si Victoria Beckham au primit 6% din voturi, situandu-se pe locul sapte.

"Deoarece lumea asteapta cu nerabdare semne din partea unei civilizatii extraterestre, am hotarat sa-i intrebam pe utilizatorii nostri de Internet cine cred ei ca ar fi cea mai potrivita persoana in calitate de ambasador al Pamantului", a precizat Gareth Bellamy, editor de stiri al Yahoo! News. In ordinea popularitatii, lista rezultata in urma sondajului arata astfel: Ozzy Osbourne - 26%; Ant si Dec - 15%; Tony Blair - 12%; Jordan - 9%; George Bush - 9%; Printul Philip - 8%; David si Victoria Beckham - 6%; Johnny Vegas - 6%; The Darkness - 6% si Simon Cowell - 3%.

Sondajul a fost initiat imediat ce specialistii americani au anuntat ca au fost descoperite semne de apa pe Marte, la realizarea sa participand 1000 de utilizatori de Internet. (D.M.)

Sursa: ziua Autor: Anonymous, postat luni, 22 martie 2004, 07:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri