Stiri

Pantalonii pana revin in forta!

Pantalonii pana revin in forta!

Pentru ca tot vorbeam de moda si de tendinte, este bine de stiut ca pantalonii pana revin anul acesta incepand cu venirea primaverii.

Chiar daca pare imposibil, ei bine pantalonii pana, emblema anilor ’80 au devenit un must have in urmatoarele doua sezoanele.

E timpul sa spui adio fenomenului skinny jeans si sa imbratisezi un nou croi la moda, propus pentru primavara si vara lui 2010 de catre numerosi designeri internationali sau autohtoni.

Suficient de eleganti, dar fara sa aiba un aspect prea formal, completati de alte piese vestimentare si accesorizati corect, pantalonii pana sunt ideali daca preferi un look urban, smart-chic.

O pereche de pantaloni pana negri cu o pereche de botine cu toc sau sandale impreuna cu un T-shirt cu imprimeu, bagat in pantaloni, iar optional o geacuta scurta de piele este alegerea cea mai potrivita pentru o plimbare in oras.

Astfel poti fi sexy si frumoasa, iar prietenii tai sa ramana incantati de stilul vestimentar adoptat.

In ceea ce priveste lungimea, in functie de inaltime poti achizitiona fie o pereche foarte lunga, fie un model mai scurt, pana la glezna asta numai daca ai picioarele lungi.

Vezi AICI pantaloni pana!

Sursa: unica.ro Autor: Florence, postat miercuri, 17 martie 2010, 13:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri