Stiri

Parada de cazaturi si chilotei la MTV

Parada de cazaturi si chilotei la MTV

Joi seara, la Sala Palatului a avut loc ceremonia MTV Romanian Music Awards 2005, o parada comica in care multe din vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu sub o ploaie de blitz-uri si care a culminat cu o ploaie de cazaturi pe scena. Show-ul serii n-a constat in discretele tinute vestimentare ale divelor mondene ale tarii ori in recitalurile propriu-zise, ci in cazaturi spectaculoase ale vedetelor, din cauza scenei din sticla extrem de alunecoasa. Pentru topul celor mai tari "cazaturi" au concurat spre deliciul telespectatorilor si al spectatorilor Betty (Etnic), Pepe si vedeta serii, Danzel, care ne-a declarat la petrecerea de dupa ceremonie ca o sa doarma pe burta o saptamana, deoarece fundul sau a avut rau de suferit de pe urma impactului.

De altfel, in urma cazaturii belgianului, sticla s-a fisurat, urmatorii premianti pasind cu mare grija pe scena. Prevestind caldurile verii, frumoasele noastre s-au prezentat una mai "transparenta" decat alta. Aspectuoasele de la Trident cu bine cunoscutele lor funduri la vedere au limpezit privirile barbatilor din sala. Ele au venit insotite de o sumedenie de manechine in tinute sumare.

Pompoasa ceremonie a fost, conform celor spuse de cei considerati marii castigatori - trupetii de la Parazitii, "un spectacol minunat in care s-a facut numai playback". Daca multe vedete au ajuns in fata covorului rosu in cea mai lunga limuzina din Bucuresti - 12 m, Parazitii au venit intr-un TAB - foto sus, escortati de masini militare, cu sirenele pornite, priveliste ce i-a bagat in sperieti pe batranii din centrul Bucurestiului.

Trupa (Chello, Ombladon si Fraka) si-a facut aparitia din TAB neintimidata de tipetele isterice ale aplaudacilor, tinand in maini cutii de bere, sticle de whisky si tigari aprinse. Parazitii au fost rasplatiti cu premiul pentru "Cel mai bun album", iar Ombladon din acelasi grup a primit premiul pentru "Cel mai bun hip-hop" (alaturi de Raku).

Lista premiilor

Cel mai bun grup: Voltaj "si ce?".

Cea mai buna piesa: Activ "Doar cu tine".

Cea mai buna interpreta solo: Nicola "iti multumesc".

Cel mai bun intrepret solo: Pepe "Numai iubirea".

Cel mai bun hip-hop: Omblandon ft. Raku "Egali din nastere".

Cel mai bun artist debutant: Pavel Stratan - "Eu beau".

Cel mai bun etno: Etnic &Haiducii - "Zorilor".

Cel mai bun album: Parazitii - "Primii 10 ani".

Cel mai bun dance: Morandi - "Love me".

Cel mai bun rock: Cargo.

Cel mai bun website: www. Andreeab.ro.

Cea mai buna prestatie live: Vita-de-Vie (Cluj MTV Live).

Cel mai bun pop: Directia 5 - "Esti ingerul meu".

Cel mai bun videoclip (MTV): Sensor - "Help Yourself".

Premiul pentru intreaga cariera: Teo Peter (Post mortem)

Sursa: intercont - Florian Gheorghe - Libertatea Autor: RooT, postat joi, 05 mai 2005, 15:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri