Stiri

Pariez pe Lady GaGa

Pariez pe Lady GaGa

De ce?
1. Vorbeste despre faima cu cea mai mare naturalete. Cu o dragoste declarata fata de tot ce inseamna cultura pop Lady GaGa ne aminteste cumva de muzele lui Andy Warhol, imbratisand intocmai viziunea artistului cu privire la faima si glorie: este de toata pentru toata lumea...macar cate 15 minute de caciula. Nu intamplator, albumul ei de debut se numeste "Fame".
2. Isi scrie singura piesele si, ca si cum asta n-ar fi de ajuns, le semneaza si pe-ale altora: Akon, Pussycat Dolls, New Kids on The Block, Fergie, Britney...toti i-au batut la un moment dat la usa, in cautare de hituri.
3. Ne aminteste atat de bine de Cher ...si de ai ei chilotei minusculi purtati peste ciorapi de plasa in videoclipul de la "If I Could Turn Back Time". Outfiturile purtate de GaGa pe scena nu sunt cu mult diferite fata de cele ale unei stripteuze din anii '80. Doar ca, spre deosebire de Aguilera si a ei perioada Dirty, o face fara sa fie vulgara. Chiar si atunci cand se declara "alergica la pantaloni".
4. Anunta un revival al anilor '80 si mai ceva decat au facut-o Moloko si Roisyn Murphy pe la sfarsitul anilor '90. Cu sintetizatoarele si outfiturile ei electrizante, Lady GaGa e pe cale sa dea startul unei noi ere.
5. Ne-a aratat ca kitch nu e ceea ce porti ci cum porti ceea ce porti. Cum? Creandu-si nu doar un look si un stil propriu, ci un personaj in toata puterea cuvantului. La fel cum Ziggy Stardust si The Thin White Duke erau pentru David Bowie sau Sasha Fierce este pentru Beyonce, Lady GaGa este un personaj. Menirea ei: sa propovaduiasca distractia. Astfel si doar astfel iti permiti sa o invoci pe Donatella Versace drept model de ispiratie.
6. Stie cum sa ingroape securea razboiului In septembrie anul trecut, cand Aguilera si-a facut prima aparitie post-bebe la MTV Video Music Awards publicul si presa i-au aplaudat noul look futurist si dezinhibat, pentru ca mai apoi s-o puna la zid, acuzand-o ca ar fi copiat-o pe Lady GaGa. In timp ce X-Tina a declarat ofensata ca habar n-are cine e aceasta, Lady GaGa a tacut cumintica, marturisnd apoi ca asa zisa rafuiala cu Aguilera nu i-a adus decat foloase si ca pentru asta tine sa-i multumeasca personal. "Pana ca Christina sa fie acuzata ca mi-a furat stilul, in mainstream eram nimeni. Nu pot decat sa fiu flatata". Touche!
7. Are doar 22 de ani! Daca va vine sa credeti! Sub straturile groase de fond de ten se afla Joanne Stefani Germanotta, un fost copil precoce intr-ale muzicii, care, inspirata de Cindy Lauper si Michael Jackson, a invatat sa cante la pian dupa ureche pana sa implineasca 5 anisori, in adolescenta putandu-se lauda deja cu un caietel plin de cantece. Cine incepe devreme are toate sansele sa ajunga departe. Iar cu atata determinare si asa o minte limpede, e greu sa te ratacesti pe drum.

Sursa: musicchat.ro Autor: RooT, postat vineri, 20 februarie 2009, 12:10
Tags: lady gaga

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri