Stiri

Paris Hilton si cocaina, un nou episod ?!

Paris Hilton si cocaina, un nou episod ?!

Episod care, din cate se arata pana acum nu se va lasa cu inchisoare, conform spuselor avocatilor lui Paris. Ar fi a doua condamnare pentru vedeta americana, iar cele 0.8 grame gasite la ea in poseta i-ar putea aduce pana la 4 ani de inchisoare.

Cu toate acestea, lucrurile nu arata chiar asa de rau pentru Paris Hilton. Vineri seara politia i-a oprit pe Paris si prietenul ei Cy Waits, deoarece a simtit fum de marijuana venind dinspre masina lor 9da stiu ca suna haios, nu e vina mea, asa e formularea). Pentru a putea fi chestionati in liniste, cei doi au fost dusi la un hotel din proximitate.

Acolo, in timp ce Paris cauta ceva in poseta, un politist a vazut un saculet ce parea sa contina cocaina. Din momentul respectiv poseta nu mai era a lui Paris, ci o imprumutase de la o prietena, mostenitoarea a mai spus ca ea credea ca in pachetelul respectiv era guma de mestecat, nu cocaina (e drept, de la un punct in colo, iti poti imagina orice, putea avea impresia si ca sunt ursuleti Haribo!)

LA Times noteaza ca acuzarea va avea mult de furca sa demonstreze ca poseta era a lui Paris Hilton, si pe de alta parte, ca fumul de marijuana venea exact dinspre masina lor. Se apre ca asemenea cazuri sunt destul de frecvente pe Las Vegas Strip dar ca in general totul se termina cu integrarea "criminalilor" in unul din programele de reeducare/reabilitare.

Ceea ce probabil se va intampla si in acest caz, tinand cont de faptul ca Paris Hilton, desi a avut ceva probleme cu legea in 2007 cand a petrecut 3 saptamani dupa gratii (nerespectarea interdictiei de a conduce) si in vara aceasta la World Cup, atunci cand a fost implicata intr-o poveste legata de marijuana, marijuana care ii aprtinea si atunci de fapt unei prietene.

Cumva ironic, avocatii ei au dat o declaratie prin care le cereau sau mai frumos spus ii sfatuiau pe oameni "sa nu se grabeasca cu judecatile inainte ca faptele sa fie analizate de reprezentantii legii".
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 31 august 2010, 11:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri