Stiri

"Patimile lui Christos", mai scurte cu 40 de minute la Arad

"Patimile lui Christos", mai scurte cu 40 de minute la Arad

"Patimile lui Hristos", controversatul film al lui Mel Gibson, ruleaza de aproape o saptamana si la cinematograful Dacia din Arad. Chiar daca productia lui Mel Gibson a adunat numeroase aprecieri, dar si critici, iar salile unde a fost prezentat filmul au fost arhipline, la Arad, "Patimile lui Christos" ruleaza cu sala aproape goala.

Dupa doua zile de la prima reprezentatie in cinematograful Dacia din Arad, numarul biletelor vandute a ajuns la aproximativ 100. Un motiv pentru prezenta redusa in sala de cinematograf a fost dat de aradeni: "Filmul a circulat pe CD in Arad imediat dupa lansare. Ce rost are sa mai dam banii si la cinematograf?". De asemenea, multi aradeni au vazut pentru prima dat filmul in cinematografe din Ungaria, unde ecranele panoramice au amplificat efectele video din film aducand tensiunea la maxim.

Impresionati de realizarea lui Mel Gibson acestia au vrut sa revada filmul, insa prezentarea de la cinematograful din Arad i-a dezamagit. "Calitatea imaginii din cinematograful aradean este sub orice critica, iar o buna parte din pelicula lipseste. Fata de ce am vazut in Ungaria, la Arad, din film, lipsesc cam 40 de minute. De altfel, in timpul rularii filmului pe ecran se vede ca pelicula a fost taiata", a declarat Ludovic Kiss.

Surse din cadrul RADEF Arad spun ca ei nu au nici o vina, filmul fiind primit de la Bucuresti. De asemenea, conducerea RADEF Arad s-a aratat nemultumita de incasarile reduse, care dupa aproape o saptamana de cand filmul ruleaza la Arad, nu au depasit 100 de milioane de lei. Printre cei care au vizionat filmul lui Gibson s-au numarat multi preoti si studenti ai Facultatii de Teologie din Arad. "Patimile lui Christos" va fi subiectul unor dezbateri publice organizate de organizatii civice din Arad, dar si de reprezentantii cultelor neoprotestante.

Sursa: curierulnational.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 05 mai 2004, 09:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri