Stiri

Paul Oakenfold in lumea fotbalului

Paul Oakenfold in lumea fotbalului

Paul Oakenfold a realizat coloana sonora a noului joc MMO, "Interzone Futebol". Data oficiala nu a fost anuntata inca, insa compania Interzone Entertainment a precizat ca jocul va intra pe piata pana la finele anului 2008. Pentru Paul Oakenfold nu este o premiera colaborarea cu producatorii unui joc, deoarece artistul a mai colaborat si cu Coca-Cola, Toyota, Motorola sau Bourne Conspiracy (video game).

"Pe langa talentul muzical recunoscut al lui Paul Oakenfold, una dintre calitatile sale este creativitatea, concretizata prin parteneriate efectuate cu mari proiecte internationale din industria divertismentului." declara presedintele Interzone Entertainment, Marty Brickey.

Interzone Futebol este descris de creatorii sai ca "o lume virtuala concentrata pe fotbal, cel mai popular sport din lume. Primul oras este o lume virtuala a orasului Rio de Janeiro si include pe langa actiunea fotbalistica si competitionala, o reeditare 3D completa a orasului Rio de Janeiro cu magazine, cartiere, interactiuni sociale cu prieteni cat si scena clubbing."

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat luni, 15 septembrie 2008, 14:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri