Stiri

Penelope Cruz se casatoreste!

Penelope Cruz se casatoreste!

Se zvoneste ca Penelope Cruz si Javier Bardem se vor casatori anul acesta. National Enquirer titreaza ca actorul, care a castigat Oscarul anul acesta, i-a cerut mana partenerei sale cu ocazia vacantei lor in Franta. Cei doi sunt impreuna de anul trecut, dupa ce au filmat "Vicky Cristina Barcelona" al lui Woody Allen in Spania.

Actorul Woody Harrelson a fost cel care a dezvaluit relatia celor doi, la Festivalul International de film de la Santa Barbara, cand i-a inmanat lui Bardem premiul Montecito pentru rolul din "No country for old men". "Nu pot sa cred cat de norocos e Javier. Daca te uiti la biografia sa, o pagina reprezinta etapele din viata sa, iar cea de-a doua este dedicata premiilor pe care le-a obtinut. Si sa nu mai spun, dar am aflat aseara ca se intalneste cu Penelope Cruz!", a spus Harrelson.

Prietenii cuplului spun ca Pilar, mama actorului si-a incurajat fiul sa oficializeze relatia. Ea i-a spus lui Javier: "Ce nu-i in regula la tine? Este perfecta. Tu o iubesti, ea te iubeste. Casatoriti-va!"

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat luni, 14 aprilie 2008, 08:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri