Stiri

Pentru Victoria's Secret vara vine mai devreme!

Pentru Victoria's Secret vara vine mai devreme!

Femeile de la Victoria's Secret au ajutat marca de lenjerie pentru a sarbatorii aniversarea a 15 ani de Victoria's Secret.

Ele au pozat in costume de baie pentru noul catalog a carei sedinta foto a avut loc ieri dupa-amiaza la Los Angeles in piscina hotelului "SLS".

In timpul sedintei, ingerii Miranda Kerr, Alessandra Ambrasio si Candice Swanepoel au aratat tuturor cat de bine le sta intr-o pereche de pantaloni extrem de sexy, topuri si bikini.

E!Online a reusit sa i-a doua dintre modele pentru a vorbi despre secretele unui trup frumos.

Prima a fost Miranda, iubita actorului Orlando Bloom care a declarat: "Primul pas este o alimentatie sanatoasa, de obicei eu mai mananc si alimente interzise doar atunci cand pot si vreau.Mananc foarte sanatos pentru ca atunci am mai multa energie!"

Miranda a spus ca spanacul, avocado, o multime de verdeata si broccoli sunt pe lista ei de zi cu zi, insa si cartofii prajiti pe care ii gusta doar ocazional.

Ea se considera cu 80% mai sanatoasa si cu 20 %mai indulgenta fata de cei din jur pentru ca nu crede in sinceritate si onestitate.

Intre atatea persoane rele si mincinoase nu mai stii pe cine sa crezi si ce sa crezi.Toti vor sa strice imaginea celor din jur.

In ceea ce o priveste pe Alessandra care a dat nastere primului ei copil in 2008, ea a preferat sa manance cam tot ce a vrut: "O multime de verdeata si carne, pentru ca imi place foarte mult carnea si contine o multime de proteine", a spus ea.

Vara anului 2010 si Campania de inot a adunat si alte modele celebre precum Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson, Emanuela de Paula si Brooklyn Decker.

Colectia variaza cu o sumedenie de costume sexy, seducatoare intalnite intr-o gama de culori luminoase si indraznete cu printuri tribale.

Intra AICI pentru Victoria's Secret!

Sursa: aceshowbiz.com Autor: Florence, postat vineri, 26 martie 2010, 13:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri