Stiri

Pepe a inceput 2007 in forta

Pepe a inceput 2007 in forta

Chiar daca de sarbatori nu a avut nicio zi de vacanta concertele ocupandu-i foarte mult timp, Pepe a inceput in forta anul 2007. El tocmai a terminat de inregistrat cele 11 piese de pe noul sau album, care va ajunge in cd playerul tau la mijlocul lunii februarie si a filmat clipul pentru primul single, e vorba de melodia "Cheama-ma".

Pentru ca lucrurile sa iasa bine s-a muncit 15 ore in continuu iar Pepe nu s-a plans nici o secunda, fiind mereu la dispozitia echipei de filmare si a regizorului Vali Vlad. In clip este prezentata in premiera si noua echipa de scena a lui Pepe care e compusa din 9 persoane. Filmarile au avut loc la Teatrul Odeon din Bucuresti iar videoclipul il surprinde pe Pepe in culise, inaintea unui concert, fiind in mijlocul band-ului sau, a dansatoarelor si a fotografilor. Lucrurile nu se opresc aici pentru ca in continuare il vom vedea cantand pe Pepe, iar momentul culminant e reprezentat de confruntarea de pe scena dintre un toreador si o femeie foarte frumoasa.

Pentru videoclip au fost folosite proiectii dar vor mai exista si multe alte artificii tehnice si de montaj. Fiindca filmarile au durat foarte mult a fost nevoie si de un moment de relaxare, responsabili cu antrenul si buna dispozitie fiind cei din band-ul lui Pepe care au sustinut un concert ad hoc, spectatori fiind toti angajatii teatrului Odeon, care le-au cerut si cateva bis-uri rasplatindu-i la final cu multe aplauze. "Cheama-ma" e videoclipul care anunta lansarea unui nou album semnat Pepe ce iti va tine de urat in ultimele zile de iarna din 2007.

Sursa: www. roton.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 24 ianuarie 2007, 16:40

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri