Stiri

Pepe este o vedeta cu stare

Pepe va fi "Cel mai tare din parcare" in aceasta vara la Antena 1. Iubitul Oanei Zavoranu abia asteapta sa joace rolul de gazda in noua emisiune. Pe scurt, la acest show sunt invitate doua vedete "cu stare?, care trebuie sa se laude cu realizarile lor si sa treaca prin tot felul de probe amuzante. Artistii vor fi sustinuti de o "gasca" de vedete care vor pune umarul pentru a mari punctajul.

Si pentru ca totul va fi o mare petrecere, Pepe a tinut sa demonstreze ca stie sa se descurce: "Ultima petrecere pe care am organizat-o a fost cea pentru ziua de nastere a Oanei. Una dintre surprize a fost ca m-am dus la Brasov sa comand tort, pentru ca numai acolo se gaseste prajitura ei preferata", a povestit Pepe.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat luni, 20 iunie 2005, 10:32

Comentarii(4)

printessa4u03-07-2005 02:08:32
printessa4u

Nu-mi place Oana Zavoranu,normal ca a jucat bine ca doar asa se poarta si in viata ei reala:) Mare lucru ca Pepe a fost dupa tort in Brsov,atata agitaie pt ziua Oanei.......LOL.Se potrivesc ca sunt la fel...nasoli.

anonima03-07-2005 00:10:10
anonima
oana este cea mai tare

parerile voastre sunt impartite...dak mai cititi si voi niste articole despre ea ve ti vede a k nu e asa kum toata lumea crede despre ea.....mie imi place enorm de ea...este cea mai tare!!

eu26-06-2005 15:56:02
eu
vedete de plastilina

mda, rolul o prinde de minune fiindca asha e shi in realitate, mare diferentza nu e...

vghhg25-06-2005 23:07:49
vghhg
oana

nu sunt o mare admiratoare a oanei ,dar in telenovela"Numai iubirea"este singura care stie sa joace ,este f naturala si o prinde rolul restu sunt false

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri