Stiri

Pepe si Oana isi pregatesc un cuibusor de nebunii

Pepe si Oana isi pregatesc un cuibusor de nebunii

Desi sunt impreuna de numai cateva luni, latin-loverul Pepe si moderatoarea TVR 2 Oana Zavoranu ard etapele intr-un ritm care i-ar putea umple de invidie pe alti indragostiti. In doar cateva luni de cand s-au cunoscut, mai exact in preajma lui 8 Martie, Nicolae Ionut Pascu (alias Pepe, alintat de actuala iubita si "Pipita") si Oana au avut revelatia ca sunt facuti unul pentru altul. Se pare ca intentiile celor doi sunt serioase din moment ce amorezii mai asteapta doar rezolvarea unui mic impediment - acela ca Oanei i-a expirat buletinul - pentru a comanda invitatiile de nunta.

Cantaretul latino este extrem de incantat de noua sa relatie si, daca e sa ne luam dupa spusele Oanei, chiar si de perspectiva de a-i pune inelul pe deget. Singurul punct asupra caruia cei doi au unele divergente este acela al numarului viitoarelor progenituri. Pepe, care provine dintr-o familie numeroasa - mai are trei frati -, isi doreste mai multi copii, in timp ce vedeta TVR 2, mai egoista din fire si copil unic la parinti, ar vrea doar unul. Chiar daca ii despart patru ani, Pepe fiind mai tanar, cei doi considera diferenta neglijabila si fac naveta cand la apartamentul Oanei, din vila din Dorobanti, cand la apartamentul lui Pepe, din zona Fantani-Unirii. Viitorul suna bine insa pentru ei, caci Oana, cu ajutorul mamei sale, o prospera femeie de afaceri, lucreaza de zor pentru a termina vila sa de la Afumati, viitoarea casa de vacanta a potentialului cuplu.

Sursa: realitatearomaneasca.ro Autor: Anonymous, postat marti, 29 iunie 2004, 19:16

Comentarii(48)

ANONIM09-11-2005 20:38:57
ANONIM
EU CRED CA ALINA E MULT MAI FRUMOASA

DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE PAREREA MEA ESTE CA ALINA E MULT MAI BELLA DECAT OANA.DACA PEPE AR VEDEA ASTA CE BINE AR MAI FI.DE CE?PT CA LA OANA NIMIC NUI FRUMOS.NUMAI FARDUL DE PA FATA ARATA CAT DE FALSA SI PREFACUTA ESTE.DE CAND AM VAZUTO IN FILM MIAM DAT SEAMA CA NUI PERFECTA.ASCULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PEPE SFATUL FETELOR CA ITI VA FI BINE.AI GRIJA,SI NU UITA:OANA NUI DE TINE.TU FACI CETI DICTEAZA INIMA DAR EU CRED CATI SPUNE SA O LASI,IAR DACA ASTA ITI SPUNE,ASCULTO.BAFTA.NU UITA CA TE ADMIR DAR SA NU MA FACI DA RAS.CIAO.BACI.

ALINE230-10-2005 18:48:19
ALINE2
PEPE,CE AI?NU MAI VEZI BINE?

PEPE CHIAR CA FATA ASTA TIA SUCIT MINTILE RAU DE TOT.CE DRAK AI VAZUT LA EA?E URATA AL DRACULUI.ARE MUTRA AIA DE PROASTA,DE FAPT E PROASTA.AI GRIJA.PA

anonim30-10-2005 11:20:45
anonim
nu intzeleg...

nu intzeleg de ce vb asha de oana...chear ea a zis k nu se considera VEDETA ci doar o persoana cunoscuta in tzara asta!vedete sunt cei cunoscutzi in toata lumea nu doar intr-o tzara anume...ji voi suntetzi invidioase la cum arata k de fapt voi paretzi pishcate pe fatza de tzantzari....asha k decat sa mai vb aiurea mai bine preocupatziva de altceva mai bun

anonim30-10-2005 11:13:15
anonim
nu va mai bagatzi!!

frate e treaba lor sa faca ce vor TOT!!!voi vretzi sa-i despartzitzi daer vo promit k n-o sa reushitzi:P pt k voi suntetzi strambe nu oana;)voi aqm suntetzi nici mai mult ji nici mai putzin decat CATZE!!!ji nu e bine...duceti-va voi la psiholog sau chear la BALAMUC!!!

CINEVA01-09-2005 15:25:10
CINEVA
PEPE NU-I ASCULTA...

PEPE,NU-I ASCULTA PE CEI CARE ZIC CA NU VA POTRIVITI!VOI FACETI O PERECHE MINUNATA.OANA E O DULCE,IAR TU ESTI UN SCUMP.STIU CA VA IUBITI MULT.VA PUP!PA!

roxana_fotomodel30-08-2005 12:44:24
roxana_fotomodel
uite ca sia gasit si c...a un iubit

oana sincer mi se pare o c...a nu stiu ce ai vazut la ea pepe.cand te uiti la fata ei zici ca e piscata e tantari. si pe deasupra se declara mare vedeta. e o proasta care a rezolvat totul cu ajutorul banilor.

Anette23-08-2005 22:52:29
Anette
Oana si Pepe

Desi multa lume e de parere ca nu se potivesc asta e treaba lor atita timp cit exista comunicare in cuplu si in primul rind respect si dragoste e ok .tineti-o tot asa.

EU21-08-2005 14:53:43
EU

PEPE NU ASCULTA DE GURILE RELE

diana03-08-2005 05:28:10
diana
invidioaselor!

mai,fetelor,resemnati-va!oana e frumoasa!nu inteleg de ce nu aveti curajul sa recunoasteti!maturizati-va!oricum pepe nu s-ar uita la vreuna dintre voi!mai lasati criticile deoparte si mai luati un abecedar in mana!v-am pupat!

DIANA03-08-2005 05:21:34
DIANA

SI MAI ESTI NARCISISTA SI ANALFABETA,MAI,ELLA.NU INTELEG CE AVETI TOATE CU OANA!EU O ADMIR MULT SI CONSIDER CA CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI INTR-O RELATIE SUNT IUBIREA SI RESPECTUL RECIPROC,NICIDECUM VARSTA SAU SITUATIA MATERIALA. ORICUM OANA E FRUMOASA,INTELIGENTA SI SUPER-SEXY.DECI...RESEMNATI-VA!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 urmatoarea

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri