Stiri

Petrecere

Petrecere

Obsession The Club, Cluj Napoca
Cluj Napoca (Cluj, Romania)

FRIDAY NIGHT CLUBBING WITH DJ S.I.C.S
Obsession The Club, Cluj Napoca, Romania|22:00|15.01.2010
Rezervări: 0740.616.106

BIOGRAFIE DJ S.I.C.S.
Nascut si crescut in Cluj-Napoca, a luat contact in adevaratul sens al cuvantul, cu muzica, imediat dupa revolutie, ascultand trupe de rock si metal, in voga in aceea perioada (Iron Maiden, Manowar,Cannibal Corpses etc etc), dupa care, gustul musical s-a orientat si spre un rock-alternativ. Un pic mai tarziu, a facut cunsotiinta cu un stil aparte musical, un stil care a fost promovat de o trupa foarte in voga in aceea perioada, si anume Prodigy. Aceasta a fost primul contact cu un gen electronic, dupa care prin anii 96’-97’ a reusit sa puna mana pe 2 compilatii Best Ravers of Europe, moment care a marcat trecerea, lui, spre stilul musical electronic, si mai précis spre curentul trance, hard trance, rogressive trance.
In anul 2000-2001, dupa o lunga relatie de fidelitate, fata de trance, a reusit sa fie captat de un curent ciudat, nou, dar f ritmat, dinamic si feelingos, si anume stilul de house – progressive. A ramas addicted acestui current multi ani in continuare, perioada asta fiind si momentul in care Sics s-a hotarat sa nu, numai asculte cu placere si sa caute artisti care promovau acest gen, ci sa puna mana si sa invete arta mixatului, urmand sa fie ajutat de cativa dj-I locali care devenisera mai apoi buni prieteni de-a lui, astfel incat prin 2003, a avut ocazia sa mixeze la diferite petreceri private, urmand sa aiba ocazia sa mixeze si in diferite cluburi din Cluj, precum, Kharma.
In anul 2005,odata cu deschiderea faimosului club Obsession, pe durata periaodei cat a lucrat in Obsession, a avut ocazia sa vada cum e sa invarti din jogg,si sa te joci cu pitchul in – sau +, dispersand sunete placute prin intermediul miilor de wati. Cu trecerea timpului, Sics a avut ocazia sa puna muzica si in alte orase, precum Galati(Clubul Pasha Summer Club Oradea(club Light, club Dali, si diferite evenimente Open air din Oradea), Satu mare(Club Dolce), Bacau(LM), Botosani(Sensation), Reghin(Black & White) club Dimension(Ungaria, Nyiregyhaza).
A participat in anul 2007 la evenimentul Student Parade din Cluj Napoca, urmand sa participle si anul acesta, eveniment organizat de radio impuls, post de radio, cu care colaboreaza, dealtfel, fiind gazda emisiunii Euphoric Vibes, emisiune dedicata exclusiv muzicii electronice, avand ca invitati si alti dj, fie prin intermediul promo mixurilor fie invitati live.
Activitatea de dj a fost inbogatita si pe plan local mixand in deschiderea lui Hernan Cattaneo in clubul Obsession.
La ora actuala lucreaza la un proiect, mai bine zis la o compilatie/mix intitulat –“2012 ,AND AFTER” compilatie, care va aparea anul acesta pe labelul Subsonica din Argentina, label cu care colaboreaza si Hernan Cattaneo, Martin Garcia, Viktoria R si alti produceri/dj.
Stilul actual, adoptat de Sics este o combinatie unica avand la baza House, Tech-House, Progressive House si chiar Techno, condimentate cu feeling si dinamism.

Sursa: http://www.obsessionclub.ro/ Autor: carleta, postat vineri, 15 ianuarie 2010, 08:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri