Stiri

Picioarele fotbalistilor, irezistibile pentru femei

Picioarele fotbalistilor, irezistibile pentru femei

Fotomodel Andreea Tivadar, fosta iubita a stelistului Ianos Szekely a incercat sa dea o explicatie de ce toate fotomodelele sunt atrase de fotbalisti.

Concluzia la care a ajuns frumoasa Andreea este ca picioarele fotbalistilor sunt irezistibile femeilor! “Sunt unele femei care vor sa fie cu fotbalisti datorita publicitatii, iar altele poate datorita picioarelor de invidiat pe care acestia le au”, crede modelul Andreea Tivadar.

Desi s-a despartit de Szekely de ceva timp, au petrecut sufficient timp impreuna ca sa isi dea seama ce hram poarta fotbalistii.

Considera ca este ceva normal ca un fotbalist sa fie infidel, chiar ii intelege deoarece nu ai cum sa para indiferenti atunci cand o multitudine de fete roiesc in jurul lor.

Viata unei sotii de fotbalist este asemanatoare cu cea a uneia de marinar, tot timpul esti singura: ” Cel mai mare dezavantaj este ca ei sunt plecati mult timp in cantonamente si e greu sa fii nevoita sa faci unele lucruri singura”, spune Andreea.

Tivadar se considera o persoana norocoasa din punct de vedere al siluetei, ea poate manca orice fara sa stea cu grija ca se poate ingrasa, iar ciocolata este preferata ei.

Marea ei dorinta si implinire va fi atunci cand Andreea o sa se vada pe podium alaturi de nume grele din modeling precum Kate Moss, Heidi Klum, Adriana Lima, Tara Banks.

Andreea este fan Catrinel Menghia si Tyra Banks si stie ca intr-o zi aceste femei frumoase si extreme se sexy ii vor fi colege.

Sursa: perfecte.ro Autor: Florence, postat luni, 08 martie 2010, 12:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri