Stiri

Piesa noua JJ feat Lora - If it's really real (audio)

Piesa noua JJ feat Lora - If it's really real (audio)

JJ a lansat azi o piesa noua, in colaborare cu Lora: "If it's really real". Puteti asculta piesa mai jos, iar pe pagina jjmusiconline.com o puteti downloada gratuit.

Piesa a fost produsa de Agresiv si va fi inclusa pe mixtapeul "Stars and stripes" pe care JJ il va lansa pe 11 septembrie pe site-ul ei oficial. La mixtape a colaborat cu Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Agresiv, Maximilian) si HaHaHa Production (Smiley, Karie).

In ceea ce priveste colaborarea cu Lora, artista a spus:

"She's mad cool. Ne-am cunoscut la un club, am vorbit, am ras si la cateva saptamani am facut o piesa impreuna. Mi se pare printre putinii oameni de la noi care chiar depune "feeling" in muzica pe care o face."

Grafica copertei ii apartine lui Griffo.

Enjoy!

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat luni, 30 august 2010, 17:48

Comentarii(1)

danimarian3318-09-2010 21:22:59
danimarian33
super piesa

Este o piesa parerea mea o piesa super .Bravo Lora pe langa ca esti o fata frumoasa ai o voce la fel de frumoasa ca tine si esti norocoasa ca poti sa colaborezi cu grasu xxl,guess who, okapi sound ,si hahaha production alatur de smiley si de ceilalti ... mi-ar placea sa am ocazia sa pot canta impreuna cu voi sau macar sa dansez in trupa voastra tineti-o tot asa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri