Stiri

Pink Martini alaturi de Pacific Symphony in California

Pink Martini alaturi de Pacific Symphony in California

Pink Martini au cantat alaturi de orchestra Pacific Symphony din Costa Mesa, California trei seri la rand, seria de concerte avandu-l ca invitat special pe Sean Ghazi – artist originar din Malaysia cunoscut pentru coverul in limba malaysiana al cunoscutului hit al celor de la Pink Martini, “Let’s never stop falling in love”.

Pentru a fi la curent cu tot ce mai fac cei de la Pink Martini, pentru poze si clipuri noi, puteti accesa pagina lor de facebook.

Trupa Pink Martini va reveni pentru a treia oara in Romania pe data de 17 iulie, pe scena Ciuc Summer Fest. Festivalul se va desfasura in perioada 16, 17 si 18 iulie, pe stadionul „Iolanda Balas Soter” din Bucuresti, Pink Martini fiind unul dintre headlinerii celor trei zile, alaturi de Faithless (16 iulie) si Gary Moore (18 iulie). Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 90 lei, 160 lei si 220 lei in functie de distanta fata de scena.

Sursa: www.emagic.ro Autor: Daimon, postat joi, 15 aprilie 2010, 09:26

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri