Stiri

Pistoale si trandafiri pentru 1.8 milioane de dolari!

Pistoale si trandafiri pentru 1.8 milioane de dolari!

Guns N'Roses se confrunta cu o actiune in justitie din partea unei firme care sustine faptul ca trupa le datoreaza suma de 1.870.500 de dolari pentru munca pe care au efectuat-o alaturi de ei in timpul turneului mondial din 2008.

Directorii de administrare de la Front Line au intentat un proces la Curtea Superioara din Los Angeles sustinand ca a fost angajata o echipa de management de catre solistul Axl Rose in timpul turneului prin Asia, Canada si America de Sud.

In documentele legale, obtinute de TZM, sefii firmei susutin ca li s-a promis 15% din toti banii facuti de trupa in timpul turneului, dar mai pretind ca nu au primit nici un ban. Ei solicita cel putin 1.8 milioane de dolari de pe urma comisioanelor.

Guns N'Roses au organizat recent o surpriza pentru designerul de moda, John Varvatos in New York City la inceputul lunii februarie. Ei au sustinut un mega concert de care Axl Rose a fost extrem de multumit spunandu-le fanilor : "Acesta a fost cel mai bestial show din turneul nostru"!

Sursa: aceshowbiz.com Autor: Florence, postat vineri, 26 martie 2010, 12:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri