Stiri

Poze, video si recenzie concert Rob Swift in Studio Martin

Poze, video si recenzie concert Rob Swift in Studio Martin

Episodul 2 al Alternative Music Experience, initiat de King Size Production a continuat aseara cu Concertul Rob Swift in Studio Martin.

Recunosc ca a fost primul eveniment de turntable adevarat la care am luat parte si chiar daca experientele "tangentiale" anterioare m-au facut sa apreciez talentul dj-ilor / turntableri, seara de ieri m-a facut sa spun "Jos palaria!"

Am ajuns chiar inainte ca cei de la Veritasaga sa isi inceapa recitalul. Atmosfera s-a dezmortit incet, dar dupa "E greu" baietii au reusit din plin sa incalzeasca spiritele cu cele mai cunoscute piese ale lor - "Credeam ca stiu", "Ce-o sa faci" sau "Cer senin".

A urmat Rob Swift, moment in care publicul (nu foarte numeros de altfel) a explodat. Aflat in turneul de promovare a noului sau album 'The Architect', Swift a ajuns in Romania dupa ce a trecut prin Grecia, unde, asa cum declara aseara, a vandut toate exemplarele pe care le (mai) avea la el din noul album. Fanii il pot insa asculta online, pe pagina de Mypace sau pe site-ul artistului. Referitor la noul album, Swift il descrie ca "Mozart meets turntable music", cu referire, evident, la accentele clasice de pe 'The Architect'.

Dupa Rob Swift, cei de la Tuntable Science au ramas sa delecteze fanii genului pana dimineata.
 

Dupa concert toata lumea era entuziasmata, dintre impresiile schimbate cu cei prezenti amintesc aici doua:


Daniel: "Concertul a fost genial iar Rob Swift a fost senzational! Din pacate au fost prea putini oameni, nu ma asteptam. Iar daca mai vine Rob Swift in Romania, as da si 200 RON sa-l vad. Pretul biletului a fost mult prea mic fata de valoarea omului."

Radu: "A fost genial, a fost chiar un pic mai bun decat ma asteptam! sper totusi sa mai fie concerte :D"
 
Va las mai jos cu doua secvente video de la eveniment dar si cu cateva poze de la eveniment:
 

 

A mai fost cineva? Cum vi s-a parut?

Sursa: fanclub.ro Autor: dutchess, postat vineri, 26 martie 2010, 14:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri