Stiri

Pregatiti sala de dans, incepe Balul!

Pregatiti sala de dans, incepe Balul!

Austriacul Klaus Waldeck aduce muzica anilor '20 si '30 intr-un eveniment live la Club Fabrica.

Pe 26 Septembrie 2008, incepand cu ora 22.00 marile povesti de bal din salile unde tocurile suna a tango si swing se vor face auzite pana tarziu. Sound-ul anilor de glorie al bootleggeri-lor si ai lui Al Capone, de ceva timp neglijat in compozitiile contemporane, este apreciat si continuat de Waldeck intr-o versiune perfect adaptata secolului XXI, nu doar o copie a stilului. Un cocktail de tango si swing combinat cu vechile pasiuni pentru dub si reggae ale producatorului vienez care nu te poate gasi tolanit pe canapea si sigur te va convinge sa intri din plin in atmosfera.

Albumul Ballroom stories a fost lansat luna aceasta in Germania si Austria, intrand deja in topuri in aceste tari. Waldeck spera ca acest album sa aiba cel putin succesul albumelor sale anterioare, Balance of the force (1988) si The night garden (2001), ultimul inregistrand peste 100.000 de exemplare vandute.

Concertul se va desfasura la Club Fabrica, Str. 11 iunie, nr. 50. Biletele pot fi cumparate in avans la pretul de 45 lei de pe bilete.ro si ticketpoint.ro sau din magazinele Diverta. Pretul biletelor la intrare este de 70 lei.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 02 septembrie 2008, 20:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri