Stiri

Premiera video Rodrigo y Gabriela - 'Hanuman'

Premiera video Rodrigo y Gabriela - 'Hanuman'

Materialul surpriza de astazi vine din partea a doi chitaristi mexicani Rodrigo Sanchez si Gabriela Quintero care de felul lor canta folk rock, acustic rock, dar si metal. Cei doi s-au intalnit in 2000 in Mexic, dar, fiind nemultumiti de scena muyicala de acolo, s-au mutat in Irlanda, unde au inceput sa canta in pub-uri. Succesul s-a conturat treptat, stilul lor fiind foartte apreciat de public.

Ultimul lor single se numeste Hanuman si este extras de pe albumul 11:11 lansat inca din septembrie 2009. Piesa instrumentala este un tribut adus lui Carlos Santana. De altfel aproape fiecare din piesele incluse pe acest material este dedicata unui mare artist care a fost un model si sursa de inspiratie pentru cei doi tineri interpreti, Rodrigo si Gabriela le multumesc muzical celor de la Pink  Floyd sau lui Jimmy Hendrix.

Acesta este al doilea album ne ofera o muzica mult mai sofisticata si variata. Conlucrarea subtila dintre chitarile lor este potentata de aparitia ocazionala a unor elemente de percutie a pianului dar si a altor instrumente cu corzi din intreaga lume.

Va oferim mai jos videoclipul de la care am si plecat de altfel, pentru mai multe detalii despre cei doi, nu ezitati sa le accesati pagina myspace sau siteul oficial. Pentru ca merita.


 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat marti, 29 iunie 2010, 12:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri