Stiri

Preturi neschimbate plus N.O.H.A si Tunderground la Peninsula 2010

Preturi neschimbate plus N.O.H.A si Tunderground la Peninsula 2010


Dupa ce ieri ne anuntau ca preturile biletelor vor ramane aceleasi, in ciuda cresterii TVA, organizatorii de la Peninsula Flesziget au noi surprize in ceea ce priveste line-up-ul... surprize pe care ii lasam pe ei sa vi le prezinte:

Pastreaza-ti energia pentru Peninsula 2010! Vei avea nevoie de ea chiar si in ultimele momente ale festivalului, pentru ca la aceste concerte n-ai cum sa stai locului.

Ori ca ati vazut reclama la un anumit brand de cafea – nu facem reclama, dar stiti voi – ori ca le-ati ascultat noul album, sigur veti vrea sa fiti in fata Terasei Kiss in ultima zi de festival pentru ca avem concert N.O.H.A. si pentru ca nu e buli (asta e petrecere, in maghiara, dar sigur stiati si asta) fara o armata de muzicieni talentati care canta la toate instrumentele posibile, i-am chemat si pe baietii de la Tündérground sa sustina ultimul concert al festivalului.

Trupa construita pe ritmuri de flamenco, breakbeat si drum and bass N.O.H.A va sustine concertul de incheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula.
in cazul Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu este complexa doar insiruirea de genuri muzicale pe care le inglobeaza: printre membrii gasim un clapar din Köln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.

Artistii, care se simt in largul lor atat in lumea muzicii electronice, cat si in ceea acustica, se pricep la fabricarea de hituri si iubesc Romania: clipul pentru cea mai cunoscuta piesa a lor, Tu Cafe, a fost filmat langa Timisoara. Noul album, Respect the Menu, al carui turneu de prezentare include concertul de la Peninsula, e plin de hit-uri asemanatoare care vor putea fi ascultate live in ziua de 29 august la Terasa KISS.

Cea mai iubita trupa de petrecere din Transilvania, Tündérground, va avea onoarea sa incheie seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital in Party Tent, care va incepe duminica, dupa miezul noptii. Stilul baietilor, care nu au dezamagit niciodata o multumime dornica de dans si distractie, este o combinatie de liquid jazz, cu elemente de larga inspiratie, fie ca vorbim de folclor, riff-uri rock si beat-uri de house.
Pastreaza-ti energia pentru Peninsula 2010!


Alte doua motive sa fiti acolo !

Sursa: www.peninsula.ro Autor: Daimon, postat marti, 06 iulie 2010, 13:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri