Stiri

Primavara 2010 - Tendintele vedetelor!

Primavara 2010 - Tendintele vedetelor!

Daca vremea de afara nu da semne ca vrea sa-si revina, asa cum ar fi trebuit deoarece a trecut de jumatatea lunii martie, macar haideti sa invatam intre timp care vor fi cele mai hot trenduri pe care le vom purta atunci cand soarele o sa decida sa-si faca aparitia si sa ramana pe meleagurile noastre definitiv!

Primavara aceasta a fost spalata si prespalata peste masura. Vorbim despre blugi si nu despre anotimp.

Jeansii prespalati par sa fie vedetele sezonului, iar staruri precum Blake Lively sau Kim Kardashian au achizitionat deja astfel de piese pentru garderoba lor.

Cand vine vorba de fuste, orizontul se scurteaza in sezonul de primavara.

Cele mai hot fuste ale momentului sunt cele scurte. Invata de la Blake Lively, Lauren Conrad si Rihanna cum o poti purta cu stil!

Continuam cu linia scurta, iar de aceasta data ne indreptam spre bluze, care devin si ele din ce in ce mai scurte. Daca esti la fel de indrazneata precum Mischa Barton, Rihanna sau Daisy Lowe, incearca si tu acest trend fara sa mai stai prea mult pe ganduri!

Tonurile neutre castiga teren in acest sezon. Nu conteaza daca e vorba de rochii, sacouri, genti sau pantofi. Vedete precum Sarah Jessica Parker, Diane Kruger sau Eva Longoria au adoptat deja acest trend.

Despre saboti o sa tot vorbim anul acesta, puteti fi sigur de asta! Se pare ca sunt must-have-ul momentului cand vine vorba de pantofi. Alexa Chung este una dintre vedetele care au dat tonul, iar Maggie Gyllenhaal se pare ca astepta de mult acest moment!

Pentru a intege ceea ce vreau sa va spun INTRA AICI sa vezi cateva poze!

Sursa: mayra Autor: Florence, postat miercuri, 17 martie 2010, 12:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri