Stiri

Prinţul Harry nu mai poate intrerupe programul BBC !

Prinţul Harry nu mai poate intrerupe programul BBC !

Lucrurile sunt mai putin misterioase decat pot parea din titlu. Este vorba de un nou protocol al retelei nationale BBC  prin care cinci membri ai familiei regale britanice, printre care si printul Harry au fost scoase de pe lista personalitatilor al caror deces ar intrerupe automat programul retelei nationale Britanice. BBC avea pregatit pentru aceasta nefericita situatie o serie de documentare pentru fiecare personalitate in parte.

 

Este vorba de o lista speciala, intitulata Category 2 din care faceau parte Printul Harry, Printesa Anne, Printii Andrew si Edward si Contesa de Wessex, categorie care a fost desfiintata. Membri familiei regale amintit mai sus au fost inclusi insa intr-o alta lista de celebritati, decesul lor fiind considerat un eveniment major "care beneficiaza de acoperire mediatica rapida si corespunzatoare".

Pe lista desfiintata se mai aflau premierul Gordon Brown, liderul opozitie, David Cameron dar si presedintele SUA Barak Obama.

Noua lista de « celebritati » este mult mai larga incluzand şi anume ca Muhammad Ali, Lech Walesa, Bob Dylan, Camilla, ducesa de Cornwall, Arhiepiscopul de Canterbury, Papa, Dalai Lama, Margaret Thatcher, Nelson Mandela, Tony Blair, Nick Clegg, Sir John Major şi Mihail Gorbaciov.

Cei de la BBC nu au modificat Categoria 1, cea a elitelor, care ii include in continuare pe Regina Elisabeta, Ducele de Edinburgh, Printul Charles si Printul William.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat luni, 22 februarie 2010, 11:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri