Stiri

Prioritatile lui Chivu pe 2006 sunt cariera si, apoi, casatoria

Prioritatile lui Chivu pe 2006 sunt cariera si, apoi, casatoria

Unul dintre cei mai iubiti fotbalisti romani, Cristi Chivu, are probleme atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Daca ipostazele in care pozeaza sportivul ne duc cu gandul la un om implinit, prietenii apropiati ai acestuia sustin contrariul. Capitanul Nationalei de fotbal a Romaniei trece printr-o perioada foarte grea, esecurile profesionale umbrind vremea in care acesta facea performanta pe teren.

Nici din punct de vedere sentimental nu sta mai bine, aceleasi surse sustinand faptul ca o posibila nunta intre Cristi si Maria nici nu intra in discutie. Surse din Italia spun ca fundasul de la AS Roma, Cristi Chivu, este deprimat din cauza perioadei dificile cu care se confrunta la echipa italiana. Din ultimul numar al revistei X-Magazin aflam ca de cate ori iese din casa si este recunoscut de suporteri, acestia il insulta si-i recomanda sa se lase de meserie, lucru destul de dureros pentru un fotbalist de talia lui Chivu.

Apropiatii sportivului spun ca aceasta perioada nefasta prin care trece Cristi il mai tine alaturi de iubita sa Maria Marinescu. Cu toate ca Maria poarta pe deget inelul de logodna inca de la sfarsitul anului 2004, oficializarea relatiei lor nici nu intra in discutie, in opinia fotbalistului. El incearca sa uite de problemele cauzate de insuccesele profesionale, lasandu-se astfel pe mana logodnicei sale. Numai ca desele iesiri la discoteca sau la diverse petreceri mondene ii stirbesc din imaginea de baiat cuminte pe care si-a creat-o, atragand astfel barfele celor din jur si antipatia suporterilor.

Se zice ca asa-zisele probleme ale lui Chivu sunt datorate in speta femeilor pe care le-a avut de-a lungul timpului si cu care a incercat sa-si faca o relatie serioasa. Se pare ca fruntasa este Andreea Raicu, acuzata de foarte multi apropiati ca fiind motivul principal al declinului fotbalistului, caci in vremea cand era impreuna ii ocupa timpul liber cu petreceri mondene. Contrar celor sustinute de unii dintre prietenii lui Chivu, vin alte persoane care sustin sus si tare ca nu femeile sunt de vina, caci iata, si acum, cand are alaturi de el o femeie aflata in spatele reflectoarelor, problemele acestuia nu au luat sfarsit. Se pare ca pe vremea cand era mai tanar si mai aventurier, Cristi avea mai mult noroc la fotbal, iar acum, la aproape 26 de ani, desele accidentari si incidente care l-au tinut pe roman mai mult pe banca decat pe teren si faptul ca pierde noptile prin baruri l-au pus pe Chivu intr-o lumina proasta in fata suporterilor italieni, dar si romani.

Cristi Chivu si Maria Marinescu si-au petrecut sfarsitul de an la Roma. Cu toate ca logodnica lui s-a mutat in Italia pentru a-i fi alaturi, ea trebuie sa paraseasca tara la fiecare trei luni pentru ca nu beneficiaza decat de viza de turist si este nevoita sa si-o reinnoiasca periodic. Maria incearca sa gaseasca o rezolvare, una dintre solutii fiind sa-si gaseasca de lucru in Italia pentru a primi permis de munca, alta fiind sa se casatoreasca cu Chivu. Se pare insa ca ultima dintre variante iese din calcul, asadar Maria va mai fi nevoita sa faca naveta intre Romania si Italia.

Sursa: Izabela Ionita - Gardianul - intercont.ro Autor: RooT, postat luni, 16 ianuarie 2006, 06:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri