Stiri

Producatorii lui James Bond ingrijorati de amanarile pe "termen nelimitat"

Producatorii lui James Bond ingrijorati de amanarile pe "termen nelimitat"

Lansarea noului joc video "James Bond 007: Blood Stone" care a avut loc la Londra luna acesta a fost sofisticata si pretentioasa asa cum ii sta bine unui spion de talia lui James Bond. N-a lipsit sampania, a avut loc si o trecere in revista a unor momente din istoria francizei, cantareata britanica Joss Stone imbracata intr-o rochie de seara stralucitoare a interpretat tema muzicala a filmului...

Evenimentul impresionant organizat de cei de la Activision nu a lamueit insa intrebarile legate de viitorul francizei si de momentul in care vom avea, un nou film care sa il aiba in prim plan pe James Bond. Michael G. Wilson, producatorul utlimelor filme cu agentul 007 a spus de pe podium, cu aceasta ocazie, ca si-ar fi dorit sa fie vorba de lansarea unui nou film. Nu a oferit nici o alta informatie care sa aduca sperante cinefililor asa ca momentan, ramanem cu anuntul oficial din aprilie atunci cand cei de la MGM au amanat pe termen nelimitat inceperea filmarilor la "Bond 23" .  

Problema este una de ordin financiar, MGM avand datorii foarte mari ale caror rezolvare nu se intrevede. Desi povestea lui James Bond e una fascinanta si istoria pe care o are deja in spate ne da aproape certitudinea ca mai devreme sau mai tarziu se vor gasi finantatori pentru un astfel de proiect, se pare ca cei doi producatori Michael G. Wilson si Barbara Broccoli sunt destul de ingrijorati de faptul ca nu exista nici cel mai mic indiciu cu privire la data inceperii filmarilor.

Pe termen foarte scurt, varianta in care Bond 23 ar putea reveni in atentia noastra in scurt timp ar fi ca MGM sa vanda studiourile celor de la Time Warner de exemplu, a celor de la Spyglass Entertainment sau Lionsgate, case de productie care nu au factu pentru moment o oferta care sa multumeasca vanzatorii (desi Time Warner a oferit in mai 1.5 miliarde de dolari).

O alta varianta ar fi Sony Pictures, cei care s-au ocupt in 2008 de realizarea, marketingul si distributia "Quantum of Solace."

Ingrijorare aproducatorilor este, pe de alta parte, considerata exagerata de multa lume. De-a lungul istorie de 50 de ani a francizei au mai existat perioade, chiar de 6 ani de pauza intre doua filme din seria James Bond, ceea ce nu a stirbit cu nimic succesul urmatorului film. Mai mult, in anumite cazuri, cum s-a intamplat cu GoldenEye in 1995 se poate vorbi de un adevarat nou start.

"Bond 23" avea ca argument miliardul de dolari obtinut din incasari de ultimele doua filme, realizate cu Craig, "Casino Royale" and "Quantum of Solace." Regizorul filmului trebuia sa fie Sam Mendes iar filmul urma sa fie lansat candva anul viitor.

Asta insemna 3 ani de la ultimul episod, aparut in 2008. Urmand logica istoriei, producatorii nu au, cel putin pentru inca 3 ani prea multe motive de ingrijorare, lumea nu il va uita pe James Bond, din contra, revenirea intarziata ar putea doar sa ne faca pe toti mai curiosi.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 27 iulie 2010, 11:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri