Stiri

Pussycat Dolls: Documentar despre ocrotirea "pisicutelor"

Pussycat Dolls: Documentar despre ocrotirea "pisicutelor"

Fetele de la Pussycat Dolls sunt in cautarea scenariului perfect pentru un film despre ascensiunea lor in lumea showbiz-ului. Dupa ce au dat marea lovitura cu piesa Don't Cha', celor cinci fete li s-a deschis calea succesului. Miscarile languroase, aproape nelipsitul striptease, videoclipurile incendiare si piesele ritmate le-au propulsat pe primele locuri in topurile muzicale, dar Nicole Scherzinger & Co. nu vor sa se opreasca aici.

De curand, Nicole a afirmat ca vrea ca trupa sa treaca la urmatorul nivel, si sa demonstreze, astfel, ca ea si colegele ei au calitati de actrite. Filmul va fi semi-biografic, iar fetelor nici nu ar trebui sa le fie foarte greu sa joace, pentru ca in multe scene vor dansa si vor canta, ceea ce fac si in viata reala. Nicole a mai jucat in trecut, ce-i drept n-a avut decat roluri marunte, in filmul 'Love Don't Cost a Thing', din 2003 si in show-ul TV ' Sabrina , the Teenage Witch'.

Nu e singura din trupa care a avut tangente cu marele ecran. Ashley Roberts a jucat chiar anul acesta in filmul 'Make It Happen'. Va suna cunoscuta ideea? Seamana izbitor cu povestea fetelor de la Spice Girls, Baby, Posh, Sporty, Ginger Si Scary care in 1997 au aparut intr-un film despre viata lor, 'Spice World'.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 11 septembrie 2008, 11:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri