Stiri

Puya impotriva Magazinelor de Vise

Puya impotriva Magazinelor de Vise

Salutam initiativa lui Puya despre care aflam ca s-a alaturat campaniei demarate de Mihai Morar si Daniel Buzdugan: "Radio ZU da panica la etnobotanica. Iubim Viata!"

Este practic vorba de o initiativa nenita sa impiedice punerea in aplicare a deciziei de redeschidere a magazinelor de vise si a comercializarii de produse etnobotanice.

Va puteti alatura si voi lui Puya, in acest demers. Prezentatorii matinalului de la Radio ZU dau intalnire tuturor celor care sustin aceasta cauza luni, 14 februarie, in Piata Victoriei, de la 13:00.

Protestul se va desfasura evident sub sloganul "Radio ZU da panica la etnobotanica. Iubim Viata!", iar Puya va interpreta imnul acestei miscari. Printre sustinatori se mai numara si Mihai Bendeac, fosti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit in urma consumului unor astfel de substante.

Din comunicatul organizatorilor am mai aflat si ca alegerea zilei protestului n-a fost intamplatoare: a fost aleasa Valentine's Day tocmai pentru a arata ca iubirea poate fi perceputa in mai multe feluri. In acest context, dragostea de viata primeaza.
 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 08 februarie 2011, 20:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri