Stiri

Puya lanseaza pe 16 noiembrie 2010 un single: “Americandrim” (feat Connect-R)

Puya lanseaza pe 16 noiembrie 2010 un single: “Americandrim” (feat Connect-R)

Noul single Puya va fi lansat de MusicExpertCompany si Scandalos Music marti, 16 noiembrie 10. Este vorba de o colaborare intre Puya si Connect - R, piesa, “Americandrim“, fiind compusa de George Hora.

Mai multe informatii ne sunt oferite in comunicatul care anunta acest eveniment:

MusicExpertCompany si Scandalos Music lanseaza marti, 16 noiembrie, noul single Puya intitulat “Americandrim”. Dupa succesul repurtat cu albumele Romanisme 1 si 2 si cu single-urile “Undeva’n Balkani”, “Change” si “V.I.P.”, castigatorul premiului “Best Artist” din cadrul festivitatii de decernare Romanian Music Awards revine cu un nou foarte probabil hit inregistrat in Studio 66 din Timisoara.

Compus de inegalabilul George Hora, Americandrim aduce in premiera colaboararea dintre Puya si Connect-R, unul dintre cei mai apreciati solisti, producatori si compozitori din Romania. Single-ul a fost inregistrat pe parcursul lunii septembrie si va fi inclus pe un nou album Puya a carui lansare va avea loc in a doua jumatate a anului viitor.Puya lanseaza un nou single: “Americandrim” (feat Connect-R)

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 12 noiembrie 2010, 16:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri