Stiri

Radiohead vor lansa in curand un nou album

Radiohead vor lansa in curand un nou album

Chiar daca liderul trupei, Thom Yorke a declarat nu cu multa vreme in urma ca industria muzicii se va prabusi in urmatoarele cateva luni, Radiohead merge mai departe si se pare ca va lansa in curand un nou material.

Cel putin asa a declarat chitaristul Ed O'Brien pentru BBC. El a spus ca sunt pe ultima suta de metri a unui nou material si ca simt cu totii chestia asta. O'Brien a spus ca albumul ar putea fi lansat pana la sfarsitul anului dar nimic nu e sigur Ar fi excelent daca va apare candva anul acesta. Asa ar trebui. Asa sper... dar bineinteles, fiind vorba de un proces de creatie, aflat pe ultima suta de metri, asa cum ai perioade in care esti plin de energie si inspiratie si reusesti sa realizezi foarte multe lucruri intr-un timp scurt, se poate la fel de bine ca atunci cand esti aproape de final lucrurile sa aiba un ritm mult mai lent. Din fiericire va fi vorba doar de (o eventuala intarziere) cateva saptamani.

Detaliile despre noul album Radiohead cam lipsesc cu desavarsire. Nu avem titlu sau vreo idee legata de modul in care va suna, nu stim nici cine va fi producatorul materialului.

O'Brien a oferit insa cateva indicii, spunand ca va fi ceva complet diferit fata de albumul lansat in 2007, ca este o mare placere sa lucrezi alaturi de colegii de trupa si sa simti ca treaba merge la fel de bine ca intotdeauna.

Lansarea albumului In Rainbows in 2007 a fost un moment cel putin inedit pentru industria muzicii. Radiohead au inregistrat in secret albumul, si l-au oferit spre download pe internet, fanii avand posibilitatea de a plati cat considerau ei ca merita. Abia mai tarziu au aparut editiile fizice ale materialului.
 

Sursa: www.mtv.tv Autor: Daimon, postat joi, 24 iunie 2010, 11:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri