Stiri

Raduta - videoclip de 70.000 dolari

Surse din Castel Film, locul unde se desfasoara filmarile in aceste zile, ne-au povestit in detaliu scenariul acestui nou videoclip al Cristianei, intitulat 'Epilog'.

Piesa, inregistrata in studiourile Music&Music, va avea doua variante, una interpretata in limba engleza si alta in franceza. De la inceput trebuie spus ca videoclipul se vrea o fictiune ce are loc in mintea interpretei. Mai exact, filmul incepe infatisand-o pe Cristiana inchisa intr-un ospiciu sub forma unei celule gigantice, in postura unei femei nebune. In urma zbaterilor Cristianei, peretii celulei se darama si se transforma intr-o cruce alba, uriasa. In acest moment, interpreta este inconjurata de 100 de violonisti. O lumina divina cade peste Cristiana, ce are darul sa o transforme intr-o printesa. Printr-un efect grafic, cei 100 de violonisti formeaza un coridor pe care artista il strabate pentru a ajunge intr-o camera de baie. Finalul videoclipului o arata pe Cristiana Raduta, imbracata intr-o pijama albastra, tarata de brate si dusa inapoi in ospiciu de doi brancardieri. In acest timp, pe pereti sunt proiectate imagini de cosmar, cum ar fi secvente din razboi cu foc si bombe. Sfarsitul videoclipului este ambiguu si nu se intelege daca interpreta a murit sau mai traieste.

Toata aceasta 'lupta' scenografica se da pentru suma de 70.000 de dolari.

In anul 2002, Cristiana Raduta se facea remarcata datorita videoclipului 'Amor, Amor', care, la momentul respectiv, a fost un proiect in valoare de 30.000 de dolari. La numai un an distanta, interpreta puncteaza din nou la capitolul imagine cu acest nou videoclip, al carui buget de 70.000 de dolari vine sa demonstreze ca Romania vrea sa se alinieze pietei muzicale occidentale. Nu mai este secret pentru nimeni faptul ca seducatoarea artista este puternic sprijinita financiar de iubitul ei, Costel Bobic.

Influenta acestuia a reprezentat adevarata rampa de lansare pentru Cristiana, care a reusit sa se impuna in peisajul muzical in special datorita talentului sau.

Sursa: intercont.ro: Horatiu Tudor - Jurnalul National Autor: Anonymous, postat marti, 09 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(4)

anna02-04-2005 13:49:37
anna
superrrrr...

am vazut zilele trecute videoclipul si....este super este foarte diferit de ce am ascultat pana acum... o modificare bine venita... cristina...,te asteptam si la iasi..

miry20-08-2004 15:58:57
miry
sal

AM UN MESAJ PENTRU TOTI FANII CHRISTIANA EI BINE TE POTI INSCRIE ACUM IN FAN CLUBUL EI CENTRAL SI NU VEI AVEA NIMIC DE PIERDUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fanclub_central_christiana@yahoo.com

ana maria25-06-2004 00:10:08
ana maria
abia astept sa-l vad

abia am aflat ca isi scoate un nou videoclip si ma bucur mai ales ca aceasta melodie euna din melodiile mele favorite

anna06-04-2004 19:41:26
anna

Cand mai apare acest videoclip???...Pare interesant dar mi s-au lungit urechile asteptandu-l...

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri