Stiri

Ramona Badescu s-a despartit de iubit

Ramona Badescu s-a despartit de iubit

Dupa 4 ani si jumatate de relatie, Ramona Badescu s-a despartit de iubitul ei, omul de afaceri italian Ricardo Piccionetti. Ramona si-a serbat ziua de nastere pe 29 noiembrie, cand a implinit 39 de ani, iar Ricardo nu a fost prezent la petrecerea de la Roma, anunta Libertatea.

"Ricardo nu a venit la ziua mea, pentru ca ne-am despartit!", a declarat ieri vedeta. "Am fost impreuna 4 ani si jumatate si imi pare rau ca am ajuns aici, dar era greu sa mai continuam. Atat eu, cat si el eram mai tot timpul plecati. Relatia dintre noi s-a racit, nu mai mergea, ne vedeam din ce in ce mai rar... Pentru mine, aceasta a fost o relatie importanta si frumoasa, dar eu nu sunt pentru lucrurile facute pe jumatate. Ori totul, ori nimic!", a mai continuat Ramona.

Actrita a mai declarat ca si-a propus sa-si dedice mai mult timp vietii sociale si artistice. Ea a inceput un turneu in Italia cu musicalul "Le Magie di Moulin Rouge". Ea nu a mai avut timp de nimic, nenumaratele repetitii pentru acest spectacol si implicarea in diverse evenimente artistice au dus la ruptura dintre romanca si omul de afaceri.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 07 decembrie 2007, 11:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri