Stiri

Rasplata, Muzica si Awards la RMA 2008

Rasplata, Muzica si Awards la RMA 2008

Cea de-a 6-a editie a galei premiilor Romanian Music Awards si-a desemnat nominalizatii la cele 14 categorii. Evenimentul se va desfasura pe 5 octombrie, la Iasi, in fata Palatului Culturii, cu incepere de la orele 20:00.

Castigatorii sunt stabiliti exclusiv de public, care isi poate exprima optiunile prin vot, pe site-ul www.1music.ro, pana in ziua evenimentului.

La categoria Cel mai bun album`concureaza Andra (`Dragostea ramine`), DJ Project (`Doua anotimpuri`), Morandi (`N3xt`), Smiley (`In lipsa mea`) si Parazitii (`Slalom printre cretini`).

La sectiunea `Best Dance` au fost nominalizati Crazy Loop, David DJ, DJ Project, Morandi, Tom Boxer & Anca Parghel ft. Fly Project.

Pentru `Best Female` au fost nominalizate Andra, Andreea Banica, Celia, Corina si Loredana , iar pentru `Best Male` - Alex , Florin Chilian, Keo, Smiley si Stefan Banica.

Pentru `Cel mai bun live` au intrat in cursa Directia 5, Iris, Loredana , Stefan Banica si Voltaj, iar pentru `Cel mai bun grup`, lupta se da intre 3rei SudEst, DJ Project, Morandi, Parazitii si Suie Paparude.

Romanian Music Awards 2008 sunt organizate de Music Channel si Radio 21. Giovanni Francesco, General Manager Music Channel: `Continuam seria de evenimente Romanian Music Awards, prin care dorim sa promovam si sa sprijinim atat muzica de calitate, cat si industria muzicala romaneasca. Consideram ca acest eveniment trebuie sa continue de la an la an, el fiind sigurul eveniment de profil care reflecta suta la suta realitatea pietei muzicale locale. Totodata Romanian Music Awards reprezinta rasplata artistilor romani care se straduiesc de la an la an sa isi imbunatateasca performantele, cat si rasplata caselor de discuri si de productie, care fac eforturi considerabile sa ii sprijine`.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 25 septembrie 2008, 17:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri