Stiri

Recenzie Facem Records in Club Fabrica

Recenzie Facem Records in Club Fabrica

Duminica seara a avut loc in Club Fabrica Concertul brigadei Facem Records. Multumita lui Radu, am fost si noi acolo, mai jos aveti impresiile lui, iar AICI GALERIA de poze de la eveniment:

Daca n-ai fost duminica seara in Club Fabrica, atunci ai pierdut unul dintre cele mai tari concerte hip-hop, deoarece brigada Facem Records a fost in casa. Nume precum: Grigo, DJ Sauce, DJ FaiboX, DJ Paul, VD, DOC, Deliric, Aforic, Nwanda, Cedry2k sau Carbon au rupt boxele clublui si au strans un numar impresionant de oameni.

Ajuns in club pe la 9 jumate, la platane mixau Grigo si VD, la scurt timp alaturandu-se si DJ Sauce si FaiboX care au incins atmosfera din club pe niste piese perfect alese. Usor, usor, Fabrica devenea neincapatoare pt multimea de fani stransa pentru a vedea toata familia Facem Records pe o singura scena.

Pe la 11 fara un sfert la platane si-a facut aparitia DJ Paul si atunci s-a stiut ca in curand va incepe nebunia. Primul pe scena a fost DOC, urmat imediat de Aforic. Cei doi au inceput sa-si cheme si restul prietenilor, astfel pe scena venind, Cedry2k, Deliric, VD, Nwanda si Carbon.

S-a cantat mult, s-a facut freestyle (ca de obicei Cedry2k rupe, dar si DOC si Deliric au fost fenomenali), am avut si un invitat surpriza, pe Sisu, care a venit sa cante cu DOC si Cedry2k piesa "Fac din noapte zi" de pe noul sau album.

Am avut parte de piese de pe noile productii marca Facem Records, cum ar fi mixtape-ul DOC, "Scapat de sub control", materialul Deliric+Silent Strike, dar si piese clasice de pe albumele CTC-"Dificultati tehnice", Cedry2k - "Poezie balistica", 2012 - "Viitorul e acum prezent", Carbon - "Reactii adverse".

S-a vazut ca publicului ii era dor de CTC in formula completa, deoarece la piesa "Interzis nefumatorilor" de pe "Dificultati tehnice" clubul "a sarit in aer", deci hai cu album nou CTC.

Chiar daca Bitza n-are legatura cu FacemRecords, Aforic a adus aminte si de el, cantand bucata sa de pe piesa "In urma noastra" de pe albumul "Goana dupa fericire".

All in all, un concert cum rar mai vezi pe la noi, brigada Facem Records ruleaza ca de obicei si arunca orice club in aer, mai ales cand se strange toata familia.

In incheiere o sa zic ce a zis Deliric despre proiectul lui cu Silent Strike si care se potriveste pt tot acest concert: "Eu nu fac versuri si tu nu faci beat-uri, tu faci muzica si eu fac poezie"

Sursa: fanclub.ro Autor: dutchess, postat luni, 19 aprilie 2010, 16:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri