Stiri

Red Hot Chili Peppers - The Adventure of Rain Dance Maggie (videoclip)

Red Hot Chili Peppers - The Adventure of Rain Dance Maggie (videoclip)

 

Red Hot Chili Peppers au lansat videoclipul celui mai nou single al lor "The Adventure of Rain Dance Maggie". 

Noul videoclip Red Hot Chili Peppers, "The Adventure of Rain Dance Maggie", a fost inspirat de prestatia celor de la The Beatles din 1969 numai ca de aceasta data totul s-a intamplat pe un acoperis din Venice Beach, California.

Regia noului clip a fost semnata de Marc Klasfeld care a marturisit ca a avut ceva emotii la filmari: "Am fost putin ingrijorati pentru ca marginea acoperisului nu era prevazuta cu nici o plasa de protectie. Am gasit locatia pe ultima suta de metri pentru ca avea o priveliste incredibila, dar daca era sa cada cineva de pe margine, murea direct."

 

"The Adventure of Rain Dance Maggie" este primul single extras de pe cel mai nou material Red Hot Chili Peppers, "I'm With You", programat pentru o lansare pe data de 30 august. Concertul oficial de lansare poate fi urmarit in direct in exclusivitate pentru Romania doar laThe Light Cinema din Bucuresti

Cam asa arata tracklistul de 14 piese a albumului "I'm With You":

01. Monarchy of Roses
02. Factory of Faith
03. Brendan’s Death Song
04. Ethiopia
05. Annie Wants a Baby
06. Look Around
07. The Adventures of Rain Dance Maggie
08. Did I Let You Know
09. Goodbye Hooray
10. Happiness Loves Company
11. Police Station
12. Even You Brutus?
13. Meet Me at the Corner
14. Dance, Dance, Dance

Sincer imi place mult cum arata videoclipul desi nu este atat de autentic pe cat m-as fi asteptat. Au ales un loc chiar deosebit, cel putin cadrele cu marea in fata sau cele cu multimea de oameni de pe faleza iti transmit o stare foarte placuta. Tie cum ti se pare ca le-a iesit?

In aceasta toamna Red Hot Chili Peppers concerteaza in US si Europa. Germania, Suedia, Danemarca, Franta, Italia, Austria si Spania sunt doar cateva din tarile europene prezente pe harta turneului. Cum ar fi un concert Red Hot Chili Peppers in Romania? Acum ca avem si mult asteptata Arena Nationala...

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat luni, 22 august 2011, 11:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri