Stiri

Redifuzare: Teo si Mircea Show

Redifuzare: Teo si Mircea Show

Ce dragi ne erau emisiunile prezentate de celebrul cuplu Teo Trandafir si Mircea Badea. Si se pare ca ar trebui sa avem un motiv de bucurie, Antena 1 a inregistrat drepturile de autor in octombrie anul trecut. Iar ziarul Cancan scrie ca surse din Antena 1 spun ca emisiunea va fi redifuzata.

“Mărturisesc că nu ştiu nimic despre acest lucru, dar, având în vedere că în viaţa mea nu am lucrat cu cineva mai bine decât cu Mircea Badea, mi-a şi apărut un zâmbet în colţul gurii. Mi-ar plăcea să fie adevărat”, ne-a spus Teo.

Pe de altă parte, surse avizate din interiorul postului de televiziune din Băneasa susţin că înregistrarea mărcii este doar o formalitate, care s-a făcut atât de târziu, practic la mai bine de zece ani de la difuzarea emisiunii, pentru simplu fapt că s-a dorit redifuzarea producţiei. “Asta e regula. Nu poţi redifuza o emisiune, dacă nu ai drepturile de autor asupra ei. Şi pentru că nimeni nu le înregistrase la momentul respectiv au făcut-o acum. Aceasta este explicaţia“, ne-a precizat una dintre sursele noastre.

Foto: Clubul Bucuriei

Sursa: Cancan,ClubulBucuriei Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 20 ianuarie 2010, 14:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri