Stiri

Reguli stricte pentru fanii lui Michael Jackson

Reguli stricte pentru fanii lui Michael Jackson

Maine se va implini un an de la moartea tragica si neasteptata a celui care este considerat si astazi Regele Muzicii Pop. Responsabilii cimitirului Forest Lawn din Glendale California au stabilit cateva reguli pentru o buna desfasurare a ceremoniilor de maine.

Partea buna e ca accesul va fi liber, asa ca oricine va putea sa ii aduca un omagiu lui Michael (ale carui ramasite se afla din septembrie 2009 in acest cimitir). Fanii nu vor avea insa acces cu camere video, laptopuri, aparate foto, postere, betigase parfumate...  

Fanii nu vor avea dreptul de a se apropia prea mult de mormantul lui Michael Jackson, dar vor putea depune flori intr-un loc special amenajat de unde va fi vizibil si mausoleul lui Jacko. Fanilor li se va interzice sa de-a drumul unor baloane sau unor porumbei. De asemenea, nu vor fi tolerati fanii galagiosi, carora li se va cere sa paraseasca perimetrul.

Politia si responsabilii cimitirului se asteapta la un numar mult mai mare de vizitatori vineri 25 iunie 2010. Dintre vedetele ale caror prezenta este asteptata ii amintim pe Mariah Carey, Diana Ross, Quincy Jones, Stevie Wonder sau Brooke Shields.
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat joi, 24 iunie 2010, 15:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri