Stiri

Reincepe "Scoala vedetelor"?

Reincepe "Scoala vedetelor"?

Una dintre putinele emisiuni romanesti premiate in strainatate, "Scoala vedetelor", revine pe 11 februarie, la TVR. In formatul actual, prezentatoarea emisiunii este Gianina Corondan. Show-ul dureaza o ora si jumatate si urmeaza sa fie difuzat vineri, incepind cu ora 21.00.

Editia de pe 11 februarie este difuzata la exact 10 ani de la premiera, cind emisiunea era prezentata de Dana Mladin.

"Scoala vedetelor" este un show de divertisment construit pe ideea unei clase de aspiranti la statutul de cintaret celebru. Clasa este tinuta in friu de un "prof", in cazul de fata Marius Teicu, iar intregul proiect este girat de Titus Munteanu.

Pe linga faptul ca a fost premiata in strainatate, emisiunea se poate lauda cu faptul ca acolo au fost vazuti pentru prima oara Adrian Despot, Alice Bursuc, Calin Goia, Nadine, Lili Sandu sau Diana Munteanu. In noul sezon, "Scoala vedetelor" va avea 14 editii saptaminale. Clasa de acum include 24 de tineri intre 15 si 24 de ani, iar prestatia aspirantilor va fi evaluata de un juriu alcatuit din cinci persoane, care se va schimba de la o editie la alta. In componenta acestuia vor intra un absolvent celebru al "Scolii", un reprezentant al radiourilor, unul al caselor de productie, un reprezentant al TVR si un ziarist specialist in muzica.

De ce a acceptat Gianina?

Dincolo de faptul ca formatul este unul neconventional, Gianina Corondan a fost o optiune evidenta pentru postul de prezentatoare si din cauza antecedentelor muzicale, cu Quartz. "Am acceptat in primul rind pentru ca era vorba de Titus Munteanu", a declarat Gianina Corondan "Evenimentului zilei". "Titus Munteanu este o garantie a faptului ca formatul va fi unul neconventional, el este un profesionist si incearca mereu tarimuri noi, iar mie lucrurile astea imi plac", a adaugat Corondan. "De data asta este vorba de o schimbare de abordare fata de prima varianta. Pe linga faptul ca trebuie sa cinte bine, copiii din clasa au fost alesi dupa ideea de baza ca trebuie sa fie energici si explozivi. Nimeni nu sta serios!", precizeaza viitoarea prezentatoare.

"Scoala vedetelor" va reprezenta o oferta alternativa la filmele cu care televiziunile incearca de obicei sa atraga audienta in serile de vineri. Au trecut prin clasa: Dana Mladin: prezentatoare TV, realizator, producator, director de program Nadine: cintareata, prezentatoare Adrian Despot: vocalist la Vita de vie Calin Goia: vocalist la Voltaj.

Sursa: evz.ro Autor: Anonymous, postat luni, 31 ianuarie 2005, 13:09

Comentarii(8)

vedete14-11-2005 13:41:36
vedete
inscriere scoala vedetelor

Lasa-ne numarul tau si te vom contacta in vederea preselectiei.

lili01-08-2005 00:41:07
lili
muzica

Timpul va demonstra cine ajunge cel mai preferat si iubit de publicul larg.

Diana30-07-2005 11:25:03
Diana
Top "Scoala vedetelor"

"Scoala vedetelor" incearca sa lanseze noi vedete, dar se pare ca publicul are pareri diferite de domnul Titus Munteanu, asa ca propun sa alcatuim un top al "Scolii vedetelor" din punctul de vedere al ascultatorilor nu al pilelor. Cred ca va fi interesant rezultatul!

ioana28-07-2005 12:49:51
ioana
VREAU SA FACEM CEEA CE TU NU AI TRAIT PANA ACUM.Co

cine e cel mai talentat

tyna17-07-2005 02:52:00
tyna

Sal!Am si eu niste felicitari de transmis Alexei,Ancai,Madalinei(toate cele bune sa vi se intample ,sunteti cele mai tari ,voi meritati sa deveniti staruri internationale)si vreau sa-i spun caprei de Jo sa lase pilele pentru ca pe scena trebuie sa si dansezi dar si sa arati bine iar tu in afara de urlat nu stii decat sa pupincuresti.ai o fata de capra! Te-ai uitat la fetele pe care le-am mentionat mai sus?Ai castigat locul 2 pe pile dar daca ar fi fost corect ele te-ar fi batut la posteriorul gol.De-abia astept sa reveniti la toamna.pupici pentru preferatele mele!

angel29-06-2005 00:33:40
angel

as vrea nr de tel al fetei brunete flori de la scoala vedetelor

radu_ionescu03-06-2005 11:28:39
radu_ionescu
inscriere

as vrea sa aflu si eu cum sa ma inscriu in scoala vedetelor?ce trebuie sa fac?cand se mai organizeaza preselectii.radu va rog eu mult daca se poate sa-mi raspundeti cat mai urgen posibil. adresa mea de mail este demonu20@yahoo.com

Danuttz21-04-2005 22:28:13
Danuttz
Pt Dragomir Cosmin Gabriel de la Scoala Vedetelor

S-o tii tot asa "ok" si sa mergi mai departe sa promovezi si la scoala asta

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri