Stiri

Ricky Martin recunoaste ca e homosexual !

Ricky Martin recunoaste ca e homosexual !

Ricky Martin a anuntat pe Twitter (atat in engleza cat si in spaniola) ceea ce suspecta multa lume: Sunt mandru sa spun ca sunt un barbat homosexual norocos. Sunt foarte fericit asa cum sunt.

Anuntul va surprinde totusi destui fani, deoarece, chiar daca orientarea lui Ricky a fost de multe ori subiect de discutii, cantaretul a aparut de multe ori la evenimente mondene la brat cu femei foarte frumoase. Portoricanul, care a fost extrem de discret in acest sens pana acum a decis sa nu mai pastreze acest secret in timp ce scria la volumul de memorii ce va fi lansat in curand. Ricky a declarat ca unul din motivele pentru care a pastrat secretul a fost si acela ca i se spusese ca ar putea sa ii afecteze cariera.

Chiar daca fata, de sfarsitul anilor '90 cariera lui Ricky a intrat intr-un usor anonimat, in America Latina, continua sa fie unul din cei mai apreciati artisti. Ricky Martin, tatal a doi baieti nascuti in 2008 de mame surogat a spus ca acum, fiind si tata nu isi mai poate ascunde orientarea "Ce e prea mult e prea mult. Acest lucru trebuie sa se schimbe"

Cu greu.. ma voi abtine de la orice comentariu.. dar astept orice comentariu din partea voastra.
 

 

Sursa: www.mtv.com Autor: Daimon, postat miercuri, 31 martie 2010, 12:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri