Stiri

Ricky Martin refuza pictorialul

Ricky Martin refuza pictorialul

Ricky Martin a devenit tata de gemeni in luna august si incepand de atunci revista People il vaneaza pentru a obtine in premiera imagini cu bebelusii, informeaza primiciasya.com.

Conform sursei citate, publicatia americana i-a oferit cantaretului nici mai mult nici mai putin de 3 milioane de dolari pentru acordul de a realiza un pictorial cu micutii. In ciuda sumei, deloc de neglijat, Ricky Martin a respins oferta. Reprezentantii artistului au declarat ca acesta nu doreste sa-si supuna copiii la o asemenea experienta si nici sa le vanda fotografiile.

Revista People nu s-a lasat, insa, atat de usor si a reluat oferta, sugerandu-i lui Ricky Martin sa doneze suma fundatiei umanitare care-i poarta numele, conform primiciasya.com. Care va fi de data aceasta raspunsul cataretului, ramane de vazut. Daca in posesia unor poze cu micutii nu a reusit nimeni sa intre pana in prezent, deja exista zvonuri privitoare la numele acestora. Potrivit presei latino americane, Ricky Martin si-a numit baieteii Abraham si Mateo.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 14 octombrie 2008, 12:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri